Dobrý deň mám otázku ohladom cestovania v BA.Dostal som ponuku prácu vo volkswagene.A našiel som si krásny 2izbový byt v ružinove konkrétne vlčie hrdlo.Chcem sa spýtať ako to bude z cestovaným do vw či treba MHD alebo chodia firemné autobusy.Ďakujem.
chodia (ne)firemné busy ktoré si u dopravného podniku zaplatilo Wv, 25, na račku ho chytš (to je jedna 15minútová cesta električkou z bydliska tvojho budúceho), a odvezie ťa priamo na pracovisko. Ale hej, je to oficiálne MHD, čiže 2 eurá lístok denne tam aj späť.
Ani nepozeraj imhd, mne mala cesta z bytu do skoly trvat 35 minut podla prepravneho poriadku, tak, ze ok, nastahujeme sa. Chodila som kazdy bozi den hodinu styridsat tam a hodinu styridsat naspat.
Najdi si hlavne byt inde ako vo vlcom hrdle, sak to je neskutocna diera a isto ti odtial nepojde elektricka a v spicke ten bus z VH bude meskat, ale ze vela
A co sa tyka platenia, tak je to neuveritelne ale naozaj sa da kupit aj predplateny mesacny listok za ~30e a nemusis cvakat papierove a dokonca ani platit pokuty
Tak nakoniec vlčie hrdlo odmietnuté a nájdený pekný byt v Rači.Zajtra by som mal ísť podpísať zmluvu.Ako to je odtial z cestovaným do volkswagnu?Kolko trvá cesta?Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
toto si vygooglime
do oranžového políčka vyplníme požadované informácie
voilá, takto nejako sa používajú internety a mozog dokopy
nechoď tam bývať je to od ruky
Radšej niekam bližšie...
A co sa tyka platenia, tak je to neuveritelne ale naozaj sa da kupit aj predplateny mesacny listok za ~30e a nemusis cvakat papierove a dokonca ani platit pokuty