ahoda,Chcel by som sa spýtať že aký máte názor na cestovanie v čase. Myslíte si že je to reálne? Veríte tomu čo hovoria vedci alebo máte vlastné myšlienky o cetovaní v čase?.Ja osobne sa držím toho že je to nereálne, ako hovorí Einsteinová (viď 1. Koment)
relativiti, čím rýchlejšie teleso ide , tým pomalšie v ňom prúdi čas. V praxi to znamená že by ste museli ísť nadsvetelnou rýchlosťou , (čo je nemožné) a to by vás rozložilo . Takže tak
A váš názor?
Dá sa to, len málokto si nebude o tebe myslieť, že si sa pominul, keď také niečo budeš tvrdiť. Ostatní si totiž nevšimnú, že je niečo iné, keď sa nevdpjak dostaneš do časovej slučky. A ešte sú tu paradoxy s cestovaním v čase spojené.
@worm
Ľudstvo po ňom však túži. Preto si ohýna i samu vedu a odvoláva sa na Einsteina, že jeho rovnice to pripúšťajú. Nič nepripúšťajú, ide o mátoženie za účelom sladkej predstavy, že raz si zapoľujeme na dinosaurov. Alebo že sa vrátime do svojho detstva, alebo že nenastúpime na tú blbú školu, ale na nejakú inú. Ja osobne by som chcel žiť o tisíc rokov v budúcnosti.
Podľa mňa sa to určite nedá... Však bolo by tam plno paradoxov a tak... Ak by sa to niekedy dalo, tak ľudia z budúcnosti by nás mohli už navštíviť, ale nie sú tu... Príde mi to úplne nemožné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A váš názor?
Nejak som sa stratil
best game ever :3
Ľudstvo po ňom však túži. Preto si ohýna i samu vedu a odvoláva sa na Einsteina, že jeho rovnice to pripúšťajú. Nič nepripúšťajú, ide o mátoženie za účelom sladkej predstavy, že raz si zapoľujeme na dinosaurov. Alebo že sa vrátime do svojho detstva, alebo že nenastúpime na tú blbú školu, ale na nejakú inú. Ja osobne by som chcel žiť o tisíc rokov v budúcnosti.