Stroj času nikdy neexistoval, neexistuje a ani nebude existovať. Pretože ak by niekedy existoval, už by sme o tom vedeli. Zaujímalo by ma čo si o tom myslite.
Keby aj niečo také existovalo tak by som to nikdy nevyužil! Nechcem sa vracať - neľutujem žiadnu vec čo som v živote urobil a preto nevidím dôvod na návrat do minulosti. A budúcnosť nechcem vidieť už duplom - čo ak by som uvidel, že sa mi niečo zlé stane alebo že budem... Ďakujem neprosím.
Cestovanie do budúcnosti je celkom reálne. Videl som dokument kde hovorili, že ak by človek urobil kolečko okolo čiernej diery a vrátil sa naspäť na Zem, tak by na Zemi uplynulo aj 50 rokov. Spôsobila by to gravitácia čiernej diery a pri nej by plynul čas oveľa pomalšie.
Myslím že stroj času v akejkoľvek podobe ako býva vo filmoch nebude nikdy a nikdy sa nebude dať cestovať do minulosti , ale do budúcnosti teoreticky hej , @3 napr. alebo skôr keď sa niekto niekedy , nejako preletí trochu takmer rýchlosťou svetla.
ved na to uz prislo mnoho fyzikov, ze do minulosti je to nemozne aj kvoli roznym paradoxom, jedine, ze by sa brali do uvahy pararelne vesmiry, co je bizardne a keby sa aj cestovat v case do minulosti dalo, tak by nikto nemohol zmenit okolnosti, ktore sa uz udiali
co sa tyka cestovania do buducnosti tak to, by teoreticky mozne aj bolo, kedze existuje aj efekt dilatacia casu, ale nikto taky stroj casu s potrebnym mnozstvom paliva na to aby sa to dalo
myslím si o tom to že buď je takto alebo sa dá cestovať len do alternatívy ( čo je pre mňa velmi nepravdepodobné ) ... najviac pravdepodobné je podla mna že ak to ide ... tají sa to a nikto nevie že tu niekto taký je
aj keď to zatial nie je vedecky možné a je dosť možné že tento jav je len našou hračkou mysle a nikdy možný nebude môcť byť, ale ak by to možné bolo (čo by bolo skvelé) som si istý že na logickom základe by to fungovalo tak že by sa minulosť zmeniť nedala, boli by ste len jej súčasťou tvorenia a všetko čo by ste kedy urobili by už bolo dávno dané pretože celá minulosť sa už odohrala a žiadny váš zásah do nej by nič nezmenil ... len by sa dialo to čo sa má ... o cestovaní do buducnosti nehovorim lebo to je normálne hh to by sa ani nemalo považovať za cestovanie v čase asi to tu už bude onedlho
Zrovna včera som čítal zaujímavé články, kedy sa v čase preniesli buď postavy z minulosti, prípadne z budúcnosti. Je na každého subjektívnom názore, čo si o tom bude myslieť - každopádne je to zaujímavé.
@myschka jj, 90% je tam uplne zbytocnych a nepouzitelnych, preto vsetci ludia na svete tak v pohode zvladaju mozgove tumory a poskodenia mozgu, lebo staci zachranit 10%
myslím, že by to mohlo byť teoreticky možné...keď existujú miesta na prechod bytostí z iných dimenzií, prečo by sa nedalo cestovať v čase. Skúšať by som to nechcela, bojím sa zaseknutia v časovej slučke.Mohlo by byť zaujímavé cestovať a spoznať svojich predkov alebo svojich "nasledovníkov", vidieť miesta pred a po dobe môjho života.
každopádne bolo by kruté presunúť sa 20 rokov dopredu a zistiť, že ma zrazilo auto alebo som umrela na chrípku vo veku 40 rokov....a veľa ľudí by chcelo meniť minulosť, tým by zmenili budúcnosť a všetko by bolo naruby...v podstate môj mozog nevie spracovať ako by to mohlo byť možné
@dokonalygentleman k tomu článku, je to zaujímavé,ale popravde človek je príliš mysľou obmedzený na to aby objavil nejakú časovú dieru, prípadne pochopil zložitosť plynutia času, na základe ktorého starneme a roky plynú. Ja by som chcela stretnúť nejakého "návštevníka" ale keby to mám byť ja, nie ďakujem... ľudia odlišní od šablóny sa považujú za bláznov a ja mám už teraz problém udržať si status blázna od tela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
co sa tyka cestovania do buducnosti tak to, by teoreticky mozne aj bolo, kedze existuje aj efekt dilatacia casu, ale nikto taky stroj casu s potrebnym mnozstvom paliva na to aby sa to dalo
aj keď to zatial nie je vedecky možné a je dosť možné že tento jav je len našou hračkou mysle a nikdy možný nebude môcť byť, ale ak by to možné bolo (čo by bolo skvelé) som si istý že na logickom základe by to fungovalo tak že by sa minulosť zmeniť nedala, boli by ste len jej súčasťou tvorenia a všetko čo by ste kedy urobili by už bolo dávno dané pretože celá minulosť sa už odohrala a žiadny váš zásah do nej by nič nezmenil ... len by sa dialo to čo sa má ... o cestovaní do buducnosti nehovorim lebo to je normálne hh to by sa ani nemalo považovať za cestovanie v čase asi to tu už bude onedlho
viac mi netreba.
vlastne som chcela napísať 10%
:letim:
» magazin.atlas.sk/spektrum/fakty-...
a verim, ze cestovanie v case minimalne do buducnosti mozzne bude, teda kym sa nepozajebavame dovtedy
no tak okej, to s tými percentami beriem späť
ale aj tak si myslím, že od pochopenia času sme ešte ďaleko
každopádne bolo by kruté presunúť sa 20 rokov dopredu a zistiť, že ma zrazilo auto alebo som umrela na chrípku vo veku 40 rokov....a veľa ľudí by chcelo meniť minulosť, tým by zmenili budúcnosť a všetko by bolo naruby...v podstate môj mozog nevie spracovať ako by to mohlo byť možné
@dokonalygentleman k tomu článku, je to zaujímavé,ale popravde človek je príliš mysľou obmedzený na to aby objavil nejakú časovú dieru, prípadne pochopil zložitosť plynutia času, na základe ktorého starneme a roky plynú. Ja by som chcela stretnúť nejakého "návštevníka" ale keby to mám byť ja, nie ďakujem... ľudia odlišní od šablóny sa považujú za bláznov a ja mám už teraz problém udržať si status blázna od tela