asi pred pár mesiacmi tu bola diskusia na cestovanie stopom atď. Jedna baba, sem písala, že existuje cestovanie vlakom po viacerých štátoch.. na pár dní.. tuším taký lístok stojí cca 300€ dajme tomu na 5 dni. Teraz som si na to spomenul, ale neviem ako sa volá tá služba a kde sa to dá zakúpiť.
Snáď si to niekto rozpamätá.
to som bola urcite ja vola sa to interrail, pozri si na nete, rada by som ti o tom povedala viac mam aj jedno varovanie ale strasne sa mi nechce rozpisovat sa takze si to popozeraj a ak by sa ti nieco fakt pozdavalo ze by si o tom uvazoval mi napis a poradim..
ja som mala 10/16 celoeuropsky
Áno, už si to pamätám. Bavili sme sa ohľadom stopovania a potom prišla téma interrail. Ale, trochu sa v tom strácam, bol by som rád, ak by si mi to trocha obzrejmila. Prikladám ti sem aktuálny cenník + vedľa neho je jesenná a jarná 15% zľava. Zaujíma ma cenová úroveň 3 pre 8 dní počas mesiaca (Flexi). Ako to mám chápať? Že 8 dni môžem do mesiaca cestovať, alebo? Ak chcem prejsť všetky spomenuté krajiny, ktoré patria do cenovej ponuky 3, dá sa to? Napíš mi, ako to je v 2.triede cestovania. Aká je to úroveň oproti dajme tomu 1.triedy. Lístky sa kupujú cez stránku, alebo treba osobne zájsť a preukázať sa študentským preukazom, alebo? Trocha sa môžeš rozpísať, + vlastné zážitky, keď si cestovala týmto spôsobom..keď si prechádzala krajinami a cestovala si, a dajme tomu prestupovala, musela si sa niečom doložiť, ako vlakovým lístkom + tá študentská karta? Potom, ktorý spôsob cestovania je lepší.. potom toto varovanie.. proste všetko ohľadom tejto interrail. Ja som ti chcel napísať, ale asi si ma blokla.
Nesúri mi to, takže v pohode sa rozpíš. Večer pred spaním, alebo zajtra po práci.
Ale, ďakujem za ochotu.
Jasne v pohode.. môžeš aj do konca týždňa. Nesúri mi to. Len, ma zaujala táto možnosť cestovania, keďže mám v pláne cez leto cestovať.
Môžeš napísať aj 2stranový sloh, rozpíš sa potom.. hhh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
asi pred pár mesiacmi tu bola diskusia na cestovanie stopom atď. Jedna baba, sem písala, že existuje cestovanie vlakom po viacerých štátoch.. na pár dní.. tuším taký lístok stojí cca 300€ dajme tomu na 5 dni. Teraz som si na to spomenul, ale neviem ako sa volá tá služba a kde sa to dá zakúpiť.
Snáď si to niekto rozpamätá.
Vďaka.
ja som mala 10/16 celoeuropsky
Nesúri mi to, takže v pohode sa rozpíš. Večer pred spaním, alebo zajtra po práci.
Ale, ďakujem za ochotu.
» www.slovakrail.sk/uploads/tx_main...
@H8u
Jasne v pohode.. môžeš aj do konca týždňa. Nesúri mi to. Len, ma zaujala táto možnosť cestovania, keďže mám v pláne cez leto cestovať.
Môžeš napísať aj 2stranový sloh, rozpíš sa potom.. hhh
Dobre, ďakujem vopred.
:S