ja som mala minulý rok raz taký blbý pocit, že sa určite niečo stane a aj sa stalo, na diaľnici tesne pred nami havarovalo auto, aj tam nejaká žena zomrela, ale tak to bola náhoda
Ja len ked nemam presne zistene veci, ale nemam strach z nehod. Skor, ze sa stratim, nieco nestihnem a vzdy je to racionalne ppdlozene tym, ze to neni organizacne dotiahnute...cize tak aj bolo, ked som si nezistila doredu odchod busu, zmeskala som.
jj hocikedy ale sak normalka ked zomrem tak zomrem to si vzdy poviem a ked som letela prvy krat lietradlom tak to tak bolo ale potom ked som letela druhy to bolo pocas mojej transformacie tak to som si povedala ked zomrem tak zomrem super nevadi zomrem stastna ze letim a nijako tomu nezabranim ale viem ze nezomrem ani nic sa nestane ...atd atd
Mal som divny pocit, ked som isiel z Hong Kongu do Pekingu. Predsa len je to obrovsky rozdiel, ale nakoniec som to prezil, aj ked toho divneho pocitu som sa nezbavil. Ale urcite sa chcem do Ciny niekedy vratit.
nie nemávam už nepríjemné pocity...skôr len či som si niečo nezabudla pribaliť...a to zvyknem cestovať aj sama na veľmi dlhé vzdialenosti do cudziny... už som si zvykla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.cas.sk/clanok/254956/v...
Prečo si myslíš že bus je horší ?
Viac havárii, nepohodlné a smradľaví ľudia
Jedine s tým nepohodlím nesúhlasím , v lietadle som si nevedel normálne sadnúť , ale ja mám 200 cm takže pre takých ľudí to asi nestavajú ...