Ahojte, s babami by sme chceli vypadnúť z nášho mesta.. niekde, kde je pekne, zábava a podobne.. na jeden deň, od rána do večera.. vlakom... ale nenapadá nás nič dobré.. je jedno či západ, východ, sever, juh, stred, hlavne nech je to slovensko, nenapadá v
ja az budem starsia,mam v plane zobrat si v praci dovolenku, ist na vlakovu stanicu a nasadnut do prveho vlaku.doveziem sa na konecnu a nasadnem do dalsieho vlaku,a uvidim kam ma to zaveje. dobrodruzstvo
@janehonda
bol som na takom tripe tento vikend, len tak, ze sme pozreli prvy vlak, hodili kockou, kolko padlo, tak na tolkej zastavke toho vlaku vystupili (pozreli, daco pesi, niekde stanovat pri vode a na druhy den do vacsieho mesta, znova kocka) .. uz treti rok ... bolo to mega,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ako si predstavujes, ze "kde je zabava" ?
bol som na takom tripe tento vikend, len tak, ze sme pozreli prvy vlak, hodili kockou, kolko padlo, tak na tolkej zastavke toho vlaku vystupili (pozreli, daco pesi, niekde stanovat pri vode a na druhy den do vacsieho mesta, znova kocka) .. uz treti rok ... bolo to mega,