Ahojte,dlhší čas som premýšľala nad dobrodružstvom.Chuť spoznávať ma odviala na Seychely. V komentári je link, kde si môžte prečítať o mojom 1.dobrodružstve.
1.Mali by ste odvahu takto vycestovať?
2.Aká krajina Vás láka?
3.Z čoho máte najväčší strach?
najradsej cestujem sam, takze dovolenky vacsinou len sólo aj ked v poslednom case resp. obdobi aj s frajom, kedze mame rovnake cestovatelske chutky... ale v lete chodievame na dovolenku vacsinou na SK, do Tatier alebo do Malej Fatry a do Tatier na tur chodievam vacsinou sam - to mam najradsej. Jedina hromadnejsia akcia, ktoru som absolvoval, bol trip do Indie, to nas bolo 7 ale inak napr. velmi casto chodievam sam na weekend na poloostrov Hel alebo do Brightonu.... len tak na jednu noc, na Hele vacsinou spavam len tak pod sirakom na plazi India splnila asi moj najvacsi cest. sen ale kludne by som isiel znova... este snad by som uvital Vietnam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ak Vás takéto cestovanie zaujíma a máte otázky, kľudne mi napíšte TS
V pohode, bola som tak (i keď uznávam, v dosť inej krajine)
Ale teda okrem zvyšku severu rozhodne raz chcem Antarktídu
Tam chcem stráviť roky svoje.
A neviem inde by som sa bál nevyspitateľnosti ľudí, ale sever posobí dosť inak v tomto na moju mentalitu, tam sa skor bojím medveďov.
A bol som ale iba na brigádach v nórsku a býval som v kempe, alebo na gauči u čechov.
a ani to nie sama,lebo tam boli ini lidi a nebola to dovca
aj ked som sa tak citila
@bebekex len tak má napadlo, čo by niekto robil na Sibíri ? A čo takého zaujímavého tam bolo ?