zbieram cestovné lístky.........a mám už dosť peknú kôpku ........a ide vlastne o to či neviete o niekom kto by ich potreboval viete niekedy sa zbierali na vozíček ale už dávno som o tom nepočula že by niekto potreboval tak sa pýtam či náhodou neviete o
Hmm, naposledy od mňa a pár spolužiakov pýtala jedna babka nejaké.. Ono to je nejaký druh neinternetového hoaxu alebo čo? Lebo nerozumiem ako to niekomu pomôže ak potrebuje vozík.. Whateva
Btw tá babka nám potom zdelila aj to že "keby si ľudia uvedomili čo sa na svete deje tak by sa hrnuli do kostolov pred oltáre a prosili by na kolenách svätú Terezu o odpustenie," škoda že som si ju nenatočil
Toto s tým vozíkom vraj ešte funguje, teda dve spolužiačky z triedy to ešte zbierajú. Vraj to nejak tak, že za 10kg lístkov (1 000 000 kusov ) je jeden vozík, ale nie som si istá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mám ich v peňaženke koopu
Btw tá babka nám potom zdelila aj to že "keby si ľudia uvedomili čo sa na svete deje tak by sa hrnuli do kostolov pred oltáre a prosili by na kolenách svätú Terezu o odpustenie," škoda že som si ju nenatočil
Mňa by strašne zaujímalo ako to s tými lístkami funguje