mám takého tušáka, že sa od nového roka mení cestovné, či sa mi to len zda? Kolko budú stat teraz,prosím vás, tie listky, ked som používala ten 7 alebo 9 korunový? Mam sice ISIC ale neoplatí sa mi kupovat mesačenky.....
základná chyba - ani si len neuviedla kde...ale tak pokial si neuviedla, tak áno bude sa zdražovať cestovné. doteraz som u šoféra platil 8 korún, a teraz budem 9,09 Sk ( 0,3 € ) takže išlo to hore
@2 aha, no jasné, nevšimla som si... ale tak, ked som to zaradila do tejto kategérie, tak som mala na mysli BA. @1 hmmm,no moc sa mi to nepači, ale dakujem
To sa nepáči asi nikomu kedže je to vrchol demencie...ide im len o to aby si všetci kupovali ten hodinový a viac na tom zarobili...ešte že chodím autom alebo mám električenku
@10 no tak to by som ti napr každý den poprial dobrá ránko, aj dobrú noc večer, sem-tam by som ti dal zahrať pesničku v rádiu, a dal by som ti vždy za pravdu tu na fóre, ked by sa s tebou niekto hádal...a keby ti nadával, tak by som mu ublížil a také podobné podlizovačky
Je sice pravda, ze ked som bol na strednej, tak som mal elektricenku, ale ked som skoncil, tak som kupoval listky ale len chvilu...este na strednej som si furt sadal dopredu a vsimal kedy chodia revizory a naucil som sa a vedel som kedy nastupuju (pokazde idu pozia okienko, alebo ked nastupia, tak idu hned k vodicovi), a po strednej som mal k dispozicii listok, ale necvakal som, kym som nevidel revizora, takto som usetril na listkoch hooodne a este spomeniem, ze ma velakrat kontrolovali a poakzde som mal este aj zlavneny listok, ktory mi hned akceptovali...mozno aj tym ze som bol skoro pokazde s kamosmi, ktory idu tiez na zlavnene, kedze este studuju a takto ako som robil ja, robi velmi vela Blavakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
60-minútový prestupný (90-minútový cez víkend) normálny 0,70 €, zľavnený 0,35 €
@1 hmmm,no moc sa mi to nepači, ale dakujem
tiež sem tam prečítam nie všetko čo treba,... len čo mi ako prvé udrie do očí ...
» spravy.pravda.sk/cestovat-treba-...
@pawlo ako vidis kosicka mhdcka zlacnuje