Cestovny ruch-vysoká škola-Prešovska u.alebo aj iné :)
Ahojte, chcela by som sa opýtať niekoho kto chodí alebo sa ešte len chystá na VS zo zameraním cestovny ruch, či neviete aká náročnosť matematiky tam je? i totiž nejde mi vôbec .. akurát som v maturitnom ročníku na podnikaní... dakujem vopred
@Sheily prepač, troška som zmatena z tej skratky.. kde to je? . .akože nemaju vobec ako predmet hej? lebo ja som čitala na Prešovskej, som totiž z Prešova, že tam matika je..teda prihliadaju na znamky z nej,ale asi bude to tam aj ako predmet :/
@3 na UKF je kulturologia a cestovny ruch (tusim aj nejaky regionalny shit) a je to zamerane fakt na tu kulturologiu a do toho nejake tie sprievodcovske blaboly... bez matiky
potom je cestovny ruch aj v BB, ale ten je skôr viac cestovno ruchovo, viac ekonomicky zamerany a je tam aj matika pochopitelne...ale i marketing, manazment a ine
a prešov neviem .D ale ak tam aj je matika tak nebude nič moc....teda.. podla toho čo po nás chcelina strednej...
kamaratka je na ekonomickej na podnikani v CR, z matiky byvala na strednej fakt debil a spravila aj prijimacky v pohode a zatial aj vsetky zapocty bez problemov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
potom je cestovny ruch aj v BB, ale ten je skôr viac cestovno ruchovo, viac ekonomicky zamerany a je tam aj matika pochopitelne...ale i marketing, manazment a ine
a prešov neviem .D ale ak tam aj je matika tak nebude nič moc....teda.. podla toho čo po nás chcelina strednej...