Corona vírus už slabne. Tak sa chcem spýtať, že či už máte v blízkej budúcnosti plány cestovať do zahraničia? A je podľa vás Nemecko už bezpečná krajina, z pohľadu corona vírusu?
Chcem sa odstahovat tento rok do Norska. Cakam len kym otvoria hranice. Jasné ze ked sa to vsetko zase pootvara tak sa to znova zacne rozvazat. Ale nemozeme sa takto schovavat navzdy. Ludia su zvyknuti cestovat . Myslim si ze za nejakych opatreni sa to da obmedziť aj cestovať.
Neslabne. Druhá vlna v EU môže byť za rohom. Pomaly každý deň sa trhajú rekordy v celosvetovom počte nakazených, ktovie ako to teraz dopadne v Pekingu. Myslieť teraz na dovolenky je len dôkaz jebnutosti spoločnosti a absolútneho konzumu aj cez mrtvoly.
Urcite nikam mimo Ceskoslovenska cestovať nebudem. Celosvetovo virus neslabne, ale stale prudko narasta počet nových pripadov. A otváranie hranic tvori obrovské riziko aj pre krajiny, ktoré su na tom teraz dobre. To naozaj jeden rok ľudia nevydrza nikam necestovat? :/ Rovnako nechápem, prečo tolko ludi islo začiatkom roka lyžovať do epicentra v Taliansku. Stalo im to vážne za to? A doplatili sme na to potom všetci...
v ČR som už bola
a neplánujem ísť nikam na dlhšie ako dva dni, odmietam riskovať, že sa zas situácia zhorší a mne bude hroziť, že sa niekde zaseknem (alebo skončím v karanténe)
Bola som 2krát v Čechách kvôli škole, ešte by som si tu chcela spraviť nejaký výlet po hradoch. V lete nastupujem do práce, nebudem mať tak skoro nárok na dovolenku a časť víkendov budem mať vzdelávačky, takže ani keby nie je korona, tak by som nemala priestor na zahraničné cestovanie.
@tvojdedo veď presne toto, že najvyšší denny nárast nových zaznamenanych pripadov (vo svete) je prave od prelomu mája a juna :/ Teraz to narasta ešte strmsie ako predtým...
Minulý týždeň som po 5 mesiacoch prišla domov z Česka na Slovensko a ešte sa kvôli jednej skúške do Česka vrátim. Ale ináč nie, nemám toto leto v pláne cestovať nikam ani len po Slovensku. Budem doma u nás na záhradke a akurát vyjdem s bajkom do najbližšej dediny alebo lesa.
ja mám málo príležitosti na cestovanie aj keď nie je korona, a tiež so mala ísť v septembri do Nemecka, ale výlet sa neorganizuje, tak nikde nejdem, možno tak Nowy Targ, čo je od nás 80 km, ale aj ten pochybujem, že otvoria v dohľadnej dobe
Tam, kam sa chystám ísť, sa situácia ešte ani zďaleka neupokojila. Dúfam, že sa podarí tento rok ísť aj keď je možné že si budem musieť počkať dlhšie, iné plány nemám
žijem v zahraničí, v krajine, ktorá má ževraj stále vysoké čísla Anglicko je v niektorýych veciach zabrzdená krajina... chcela by som cestovať do zahraničia na SLOVENSKO aby som skočila gynekologovi, vybavovačky, domov kamarati a tak ... je Slovensko bezpecne? to uz asi hej, len na 2 tyzdnovu karantenu nemam cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Bola som už dokonca aj v Nemecku a nevyzerá žeby som si dovliekla koronu
a neplánujem ísť nikam na dlhšie ako dva dni, odmietam riskovať, že sa zas situácia zhorší a mne bude hroziť, že sa niekde zaseknem (alebo skončím v karanténe)
asi tak