raz sa mi to stalo, po ťažkej noci.....išla som busom domov a celú cestu som nejako vydržala..... a na stanici, keď som mala vystupovať to na mňa akosi prišlo.....tak sáčok....ale našťastie som mala prázdny žalúdok, len spolusediaci sa rýchlo pakoval...pre istotu
po jednej ťažkej noci v mhdčke ma raz naplo... a potlačila som to bez toho, aby som mala plné ústa vomitu. ale pre istotu som vystúpila o zastávku skôr.
ak nemam vrecko, tak si asi vypytam od niekoho alebo ak poznam sofera, tak ho poprosim, nech mi zastavi (raz, ked sme isli na vylet, mi chudak uz musel zastavit, ked som bola este mala, ale iba som stala asi 5 minut pri ceste a nic)
Už dlho sa mi nestalo, ale naposledy v takejto situácii som preventívne vystúpila na najbližšej zastávke, keď už som celkom neverila, že to ešte rozdýcham... (iné boli časy, keď som bola malá a odhodlaná, že cestu autom vydržím... Ujo bol určite rád, že si potom musel zvnútra čistiť auto )
ja som tak cestovala s kamošom a obom sa nám naraz chcelo vracať, lebo obaja sme mali divokú noc...tak sme si sadli do zadu, opreli sme hlavy o sedadlo pred nami, dívali sa dolu a predýchavali..potom sme sa začali smiať a normálne asi to pomohlo
spolužiak sa nedávno povracal v autobuse, autobusár ho nechcem pustiť von z autobusu dokedy to po sebe neuprace, samozrejme že spolužiak to upratať nechcel vedˇkto by chcel autobusár ho začal fackať a nakoniec sa v autobuse pobili odvtedy ho ten vodič nechce do autobusu pustiť ..fakt že zážitok D
Veľmi pekná diskusia Len raz mi prišlo v autobuse naozaj zle a to, keď si ku mne prisadol taký riadne zafajčený chalan. Tak som sa šla postaviť k dverám a rozdýchala som to. Inak by si zaslúžil, aby som ten ananás vyvracala na neho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale väčšina autobusov ktorými chodím má wécko, takže rýchlo tam.
bolo mi úplne príšerne zle a celý čas som si opakovala, že to dám radšej do tašky a budem utekať k dverám a na najbližšej zastávke vystúpim.
podla mna bol slaby duchom, alebo stary prilis ptm, lebo ja by som ta rapeol asi, pretoze rape je zaklad ! ^___^
ale nie toje rapeskills su az znepokojujuco profesionalne
@uspavanocka a ja uz ze dnesne baby nemaju uroven
inak sa snažím to rozdýchať strašne mocne