@n0win0u@miro016 hmm, ako by som ti to... akože tiež som na žiadnej nikdy nebol dosť dlho na to aby som to poriadne pochopil, ale v zásade ide o diskusné fóra kde proste robia roleplaying, a obvykle získavajú nejaký druh bodov (tieto stránky sa začali množiť hlavne po boome harryho pottera a boli to kvázy "čarodejnícke školy", takže asi mali nejaké testy ktoré keď si spravil tak si získal dané body), ktorý je im... netuším na čo... každopádne so žiadnym reálnym/plnohodnotným RPG to nemá nič spoločné
@kayleen123 - ja zas nechápem prečo tie stránky robíte keď to neviete, alebo prečo sa to aspoň nenaučíte keď to už robíte, alebo prečo si aspoň nezoženiete niekoho kto to vie, keď už to robíte, neviete a nie ste ochotné (obvykle to robia holky, čo som si všimol) sa to naučiť. Lebo takto to bude len dogabaný divný zlepenec, ešte som nevidel ani jednu z týchto "rpg" (kde ste prišli na to že to tak nazvete tiež neviem) stránok ktorá by nevyzerala a nefungovala ako rómska chatrč.
@n0win0u hra na tom nie je nič, preto mi nedáva zmysel volať to rpG. keby to nazvú normálne že roleplaying fórum, tak to by mi zmysel dávalo. a kto sa tým zaoberá? neviem, spýtaj sa tuto zakladateľky diskusie.
@midnight No ja nerobím takú klasickú RPG stránku, to sme sa zišli kamoši a začali sme hrať RPG s témo K-pop.. im je jedno, ako stránke vyzerá, ja som potrebovala len tu registráciu zrobiť.. im ide hlavne o to hranie, nie o to, ako stránke vyzerá..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@kayleen123 - ja zas nechápem prečo tie stránky robíte keď to neviete, alebo prečo sa to aspoň nenaučíte keď to už robíte, alebo prečo si aspoň nezoženiete niekoho kto to vie, keď už to robíte, neviete a nie ste ochotné (obvykle to robia holky, čo som si všimol) sa to naučiť. Lebo takto to bude len dogabaný divný zlepenec, ešte som nevidel ani jednu z týchto "rpg" (kde ste prišli na to že to tak nazvete tiež neviem) stránok ktorá by nevyzerala a nefungovala ako rómska chatrč.