Neviete niekto, kolko stoji cezhranicny prevod vo VUBke alebo na studentskom ucte TB?
Z Ceska.
Viem, ze to ide urcite vygooglit ale I'm too tired for this shit, tak ze ci tu niekto nahodou nevie...
Dik
Takže, odpoveď z TB pre študentský účet !
Posielanie zo Slovenska do ČR.
Citujem:
"Zalezi ako to poslete, ak poslete v mene Euro tak nie je ziaden poplatok, ale banka prijemcu moze mat poplatky za pripisanie platby zaroven sa to v den pripisania na ucet pripise aktualnym kurzom v danej banke potom je potrebne poslat viac. Ak poslete v mene CZK je uctovany poplatok 10€ a ciastka ktoru poslete sa pripise v plnej vyske."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Idem im napísať, len mi povedz z ktorej banky. Nezabudni ma tagnúť !
Posielanie zo Slovenska do ČR.
Citujem:
"Zalezi ako to poslete, ak poslete v mene Euro tak nie je ziaden poplatok, ale banka prijemcu moze mat poplatky za pripisanie platby zaroven sa to v den pripisania na ucet pripise aktualnym kurzom v danej banke potom je potrebne poslat viac. Ak poslete v mene CZK je uctovany poplatok 10€ a ciastka ktoru poslete sa pripise v plnej vyske."
Ešte napíšem VUB banke !
Nemá to zmysel, a ešte ma to dissuje.
Maj sa