Počuli ste už o erotickej praktike CFNM (clothed female, naked male)? Je to aktivita ktorá nie je o sexe ale o mužskej nahote pred oblečenou ženou resp. viacerými oblečenými ženami naraz. Aké sú vaše dojmy resp. skúsenosti s touto praktikou?
@xxar3s
myslím, že pre muža je už vzrušujúce len to, že môže byť v prítomnosti ženy alebo viacerých žien nahý.
» sexycfnm.cz/... » cfnm-neprofessional.webnode.cz/...
na týchto dvoch stránkach sú skúsenosti, zážitky, poviedky z oblasti CFNM. tie stránky sú asi aj tak len pre skalných fanúšikov a tých ktorí to radi praktizujú.
ja som o tejto praktike donedávna nevedel a popravde ma upútala hneď ako som sa o nej dozvedel a čo to som si o nej naštudoval.
@joker75 no pokial ma kramy a chce ta len vyfajcit, alebo urobit rukou tak kludne len zeny byvaju pocas kramov mimoriadne nadrzane tak pozor aby to nechcela na cervenu, sak kto by vydrzal tyzden bez sexu? ja inak obdivujem zeny v tomto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» sexycfnm.cz/...
myslím, že pre muža je už vzrušujúce len to, že môže byť v prítomnosti ženy alebo viacerých žien nahý.
» sexycfnm.cz/...
» cfnm-neprofessional.webnode.cz/...
na týchto dvoch stránkach sú skúsenosti, zážitky, poviedky z oblasti CFNM. tie stránky sú asi aj tak len pre skalných fanúšikov a tých ktorí to radi praktizujú.
ja som o tejto praktike donedávna nevedel a popravde ma upútala hneď ako som sa o nej dozvedel a čo to som si o nej naštudoval.