Paci sa mi dlhsie jeden chalan,bavime sa len obcas v skole,nebudem to obkecavat, proste sa ma spytal ci s nim nejdem von ale prave vtedy ked som sa ponahlala a len som okolo neho preletela,necakala som ze mi nieco okrem pozdravu povie..takze som nic nesti
@delegatka jooj,to by bolo najlepsie,viem..ale citim sa trapne a asi aj prenho je to trapne tak neviem ci to mam nechat odlezat alebo treba kut zelezo za horuca?
Ty: -ahoj, prepáč, že som Ťa včera (alebo kedy) odmietla, keď si chcel ísť so mnou von. Ja dneska mám voľno, včera (alebo kedy) som ho nemala. Tak...nechceš ísť von teraz? (usmeješ sa naňho
Choď za ním, alebo keď sa znovu stretnete, sa mu ospravdlň, povedz, že si sa vtedy ponáhľala a bla bla a že s ním rada pôjdeš niekedy von. Niečo tak, hlavne sa teraz nerob ako keby nič, lebo fakt ak má záujem, tak to opdne.. Rýchlo to naprav!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ked objavis liek napis mi, rad si ho kupim.
Ty: -ahoj, prepáč, že som Ťa včera (alebo kedy) odmietla, keď si chcel ísť so mnou von. Ja dneska mám voľno, včera (alebo kedy) som ho nemala. Tak...nechceš ísť von teraz? (usmeješ sa naňho
On: -jasné, tak poď!