Mám 15 rokov a počúvam typy pesničiek Selena Gomez,Cesleste Buckingham,imagine dragons broken heart songy.Ľudia nie je to divné aby chalan počúval Selenu? Moji kamoši počúvajú len rock albo Rytmusa... Inak som normal heterak.. takže sexualitou to nebude..
ja pocuvam napriklad aj taku the kooks..tak isto ma oslovi aj kvalitny jazz,funky hudba alebo orchestralne veci...alebo rad pocuvam aj cisto klavirne veci a rad aj skladam klavirne veci..
to proste nic nevypoveda (spolocensky) o tebe,len to ukazuje k akej hudbe mas blizsie
moji kamarati takisto pocuvaju rap a rock, no zaroven disko a pop, ktory pocuvaju nie nasilu, a da sa tam najst nieco pocuvatelne. Ak si myslis, ze pocuvas teplu hudbu, asi na tom daco bude. Vymenovanych interpretov poznam a celeste napriklad dobre spieva. Ale sam si si odpovedal. Asi rad places pocas melancholickej a sladko romantickej hudby. To nie je muzne, ale sam si odpovedaj na sexualitu.
Neexistuje žiadna chlapom/ženám exkluzívna muzika, wtf práve naopak, radšej to čo si vymenoval ako ten Rytmus/Ego/Kontrakokot či jak sa to volá, čisto rakovinotvorná "hudba", tumor ľudstva.
a tak urcite je to normalne aj keby si Biebera pocuval neznamena to automaticky ze si kkt napriklad aj Petan z youtube pocuva Selenu a on vobec neni zzenstily ani nic podobne
Budeš nasilu počúvať to, čo sa ti nepáči ? Nie, nikdy nechoď proti svojim pocitom, lebo z toho scvokneš. Každý si nájde to, čo je mu prirodzené, aj vzhľadom na inteligenciu, alebo na životné podmienky. Ja napr. mám rád pozitívne, tanečné, veselé pesničky alebo relaxačné, ukľudňujúce a s dušou. Nerozlišujem interpreta, vyberám si podľa feelingu.
No a čo... Moje spolužiačky počúvajú sračky jak Rytmus, nejaký Ektor (či Hektor?), Kali a takýchto trapákov. Ale to je iná liga, to si nevie ani zaviazať šnúrky na topánkach... Takže toľko k muzike.
OMG nie som buzna.... Ja proste flegmatik-melancholik... Uzavretá povaha... Ľudia mi vravia , že som ranená breza. Aj baby som už mal a na chalana som ani nepomyslel... Je to hnus takže tak no... Inak mam aj psychické problémy... občas samovražedné myšlienky... poznáte... Klasické dospievanie
@feklus a ty jak pocuvas Rytmusa tak si taky klasicky novodobý chalan , čo si myslí , že ženu bude vlastnť... drogy, alkohol, a myslíš si o sebe , že si pan... Na svete je 1000000 takých pánov jak ty takže kľud a ak si myslíš ,že rytmusa nepočúvam kôli žánru hudby tak máš pravdu ale nič iné .... #peace
@yoss jj presne... mňa hodne odsudzujú lebo som furt smutný, všetko beriem vážne a som nadmerne inteligentný (oproti retardom z našej školy), taktiež nepoužívam moc slang a mám osobitý spôsob vyjadrovania
je to hudba.. proste len hudba lahodná pre tvoje uši, ak sa ti páči Selena, tak ju počúvaj a nestaraj sa o to čím to je, ja som napríklad baba a žiadne "babske" pesničky nečúvam nevidím v tom problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
to proste nic nevypoveda (spolocensky) o tebe,len to ukazuje k akej hudbe mas blizsie
)
ale ak máš potrebu spochybňovať svoju orientáciu, tak asi máš dôvod ju spochybňovať