Ahojte .. Už 2 roky som mimo z jedného chalan ... Moje kamošky ma odhováraju že sa mám vykašlať na ňho ... Pretože kvôli nemu odmietam iných chalanov a vždy to je tak že ked sa ma niekto opýta či s ním chcem chodiť poviem že si to rozmyslím a už som rozho
nedavaj niekomu sancu len preto, aby si na druheho zabudla.
nerozmyslaj nad tym "co ak?"
kamaratky ti vzdy budu chciet dobre. ale ked niekoho lubis, tak ho proste lubis a mozu sa vsetci na cele s tebou aj na hlavu postavit. kym nepride niekto lepsi, pri kom pochybovat nebudes to proste bude takto.
@hotaru ja osm sa s bývalou kamoškoval 3 roky, (VRAJ) bola domňa vždy zaľúbená, pričom to že sa jej páčim mi vyjadrila až po roku kamoškovania sa ...(ja osm vtedy nebol zrelý na vzťah tak som ju mierne odhovoril odomňa) ... a o dva roky neskôr sme sa kamoškovali viac a ja som ju pobozkal a povedal jej že ju ľúbim ... viem, riskol som to a išiel som na istotu, ale proste vedel som čo cítim a chcel som byť s ňou, buď by to vyšlo alebo nie, nemalo zmysel sa trápiť
vyjeb sa na to. a ak máš pod 14/15/(alebo si dosaďte svoju morálnu hranicu) tak sa na to vyjeb úplne a bež sa hrať Simsov alebo s bábikami alebo si čítať knižky alebo whatever
@25 mne sa moja páči..asi pre to som si ju dala a proti tvojej nič nemám, sama chcem sims 4! ..len som sa toho chytila..neber to tak vážne
a správaj sa slušne kočka nič zlé som ti nenapísala, tak sa ovládaj pls. dokonca som sa zastala toho, že je možné aj po 2 rokoch aby si sa dala dokopy s týpkom...ale ak si aj irl takáto prchká a protivná, tak sa ani nečudujem, že ťa obchádza. skús zmeniť prístup..
a najviac ma dojíma, keď ti niekto napíše, aby si sa zakillovala (viď @24 ) a ty na to ani nereáguješ. no na mňa, čo som si len trošku utiahla z teba nenápadne, hneď vyletíš, ak keby som neviemčo tu napísala a dourážala ťa...
krivda!
(ach, prečo sa ja vždy nechám rozhodiť niekym z netu?! )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
proste preto niečo sprav alebo na to kašli
nedavaj niekomu sancu len preto, aby si na druheho zabudla.
nerozmyslaj nad tym "co ak?"
kamaratky ti vzdy budu chciet dobre. ale ked niekoho lubis, tak ho proste lubis a mozu sa vsetci na cele s tebou aj na hlavu postavit. kym nepride niekto lepsi, pri kom pochybovat nebudes to proste bude takto.
Teraz vážne. Z takýchto platonických lások podľa mňa len málokedy niečo vzíde a myslím si, že odmietať iných pre nejaké zámky v oblakoch je nerozumné.
Nenapísala si, aké vlastne máš s ním vzťahy. Ako často ho vídaš? Či si rozumiete apod.
A nemyslieť je ťažké, keď si vravíš nemysli, len si to znovu pripomínaš - taký začarovaný kruh.
aj ja potrebujem sakra zmenu! >.
idem zúfalčiť do vankúša.
urobil som presne to isté a vypomstilo sa mi to...aspon som sa niečo nové naučil..i ked stálo ma to mnoho
a správaj sa slušne kočka nič zlé som ti nenapísala, tak sa ovládaj pls. dokonca som sa zastala toho, že je možné aj po 2 rokoch aby si sa dala dokopy s týpkom...ale ak si aj irl takáto prchká a protivná, tak sa ani nečudujem, že ťa obchádza. skús zmeniť prístup..
a ty ju viac.
krivda!
(ach, prečo sa ja vždy nechám rozhodiť niekym z netu?! )
Povedala som mu to
A dopadlo to skvelé )
mohla si mu to uz dávno povedat a možno by ste tie dva roky uz boli spolu!
to teda musí byť laska