Ahojte mám jednu otázku,možno tu už bola,ale nezachytila som ju ...chalani,páči sa vám keď sa dievča maľuje alebo ste skôr za prirodzenú krásu? máte radšej dlhšie alebo kratšie nechty na rukách? poprípade akej farby? myslíte si že červená je pre *****?
@3 takže si myslíš že sprosté baby chcú zaujať výzorom?? ale tak ak chcalani chcú múdre baby,ako to hovoria, tak prečo si vyberajú tie najvymalovanejšie?
@5 radsej sa budem rozpravat s nejakou, ktora vie kecat aj o nieco inom ako je vypredaj v HM. Tymto vsak aj hovorim ze PACI sa nerovna chodeniu spolu. Ked mam s niekym chodit tak musi byt proste "soulmate"
@10 aspon ze ty mas vlastnu fotku...@7 hm musim uznat ze ty mas tiez pravdu...baby niesu o nic lepsie...ale tak zase ja si myslim ze vacsina bab by bola najradsej keby bol aj pekny aj mudry a mohol by byt aj bohaty...alebo som sa stretla aj s tym ze bohaty bol na prvom mieste
@14 no tak teraz si ma urazil zase nemozem tvrdit ze ked som bola este trochu mladsia som to netvrdila aj ja ale mne vtedy islo este aj o vyzor ale teraz som sa uz spametala...mne sa napr. teraz najviac paci ked ma chalan zmysel pre humor...a este by som chcela dodat, ze myslim ze aj baby v mojom veku mozu zmyslat celkom dospelo
pekná baba je pekná aj bez malovátiek a škaredej make-up nepomože.
@5 ja osobne mám rád iba pekné a sprosté baby. Tie sa lahšie manipulujú a ked ich kopnete do piče tak vas to ani moc nemrzi. ale to len čiste teoreticky. V praxi s tým skúsenosť nemám
@26 plati aj to ze protiklady sa pritahuju...ale tak zase to je len pritahovanie... ale nemyslis ze keby ste boli uplne rovnaky ze by to bola mozno nuda? asi je najlepsi taky stred, ze v tych najdolezitejsich nazoroch sa zhodovat a tie neepodstatne mozu byt aj ine
@hlyknight napriklad ja mam 13 a to co si napisal ze dospeli je ten ktp pije huli a newem jake gebuziny si nemyslim...podla mna je dospely ten kto jednoducho ma swoj nazor nie niekoho ineho a wie pokecat ale aj poradit...ale proste je dopely
@27 no hej ked najdes 2 strednych ludi (nemyslim vysku), tak asi vytvoris idealny vztah. Vzdy to je inak o prisposobovani sa jeden druhemu, a nie prisposobovanie sa iba jednej strany...
Áno, áno, všetci sme za prirodzenú krásu, ale vyrážky, rozšírené póry, nevýrazné mihalnice.. nám vadia
Ja som určite za všetky možné skrášľovacie procedúry (všetky nenásilné, bežne dostupné, nie príliš umelé-rozumej tak, aby základ zostal pôvodný), za predpokladu, že výsledok nie je na zaplakanie.
@36 vsak to je dobre ked sa chalan aspon trochu o seba stara... inak ma stve ten nazor niektorych ludi ze ked sa niekto o seba strara alebo nosi ruzovu tak je gayko
ono to je ťažké. mne osobne sa páči ak je dievča pekné, štíhle, vysoké,dlhé nechty, namaľované, minisukňa. proste dievča ako sa patrí. ale je to len môj osobný názor a všetko je iba vec vkusu. a mám aj osobnú skúsenosť s tým, že pekné baby sú väčšinou mrchy. sám som to po dvoch rokoch zistil. nemám prachy, auto ani byt. druhý mal. a z báb, ktoré idú po prachoch je mi zle. s takými sa radšej ani nebavím, aj keď vyzerájú veľmi dobre, lebo tá má svoje vlastné osobné hodnoty asi niekde v prdeli a nie v hlave. a takú by som vo vzťahu asi nechcel, ktorá ťa má v riti a páčia sa jej iba tvoje prachy a auto. ja mám iné hodnoty a od dievčaťa čakám úprimnosť a porozumenie. a väčšina z tých pekných (asi tak 97% podľa môjho neodborného pozorovania) sú presne také. auto, byt...atď. aj keď stále verím, že ešte nejakú peknú "dámu" nájdem.
silno pochybujem že nejaký chalan/chlap by sa obzrel za nenamalovanou ženou ktorá od prírody (bez make-upu) nevyzerá pekne...po odlíčení sa je vačšina dievčať na nerozoznanie ja sa dosť výrazne malujem iba na večerné akcie kde je umelé osvetlenie...pri dennom svetle tak vela make-upu a ďalších líčidiel nepotrebujem
páči sa mi keď sa maľuje (s mierou!), páči sa mi keď je prirodzená - ak sama o sebe nič nemá, tak jej líčenie nepomôže, ak je sama o sebe krásna, tak to šikovné líčenie môže ešte zvýrazniť, nešikovné to môže úplne zmrviť, bez líčenia je to zasa o inom a krásne iným spôsobom.
nechty radšej kratšie, dlhé mi prídu neskutočne vulgárne, červená nie je pre ***** ale pre živly, a kurvy robí z holiek ktoré živly nie sú ale nechápu to a používajú ju, vlasy dlhšie/dlhé a rozpustené.
99% holiek vypadá s rozpustenými vlasami najlepšie - lepšie ako s nejakými podivnými kreáciami, alebo aj s copmi...
podla mna je to kazdeho vec...ale ja make_up nepouzivam podla mna niektore baby ho pouzivaju len koli tomu aby boli vyspelejsie...ja ho pouzivat nemusim jebaky nemam ...inak som za prirodzenu krasu trosku spirali a lesku an pery...to je tak v norme a neposobi ako k..va ako to niektory nazyvaju
ja som za to ze zmalvana neni vobec pekna, teda mne sa pacia viac dievcata ktore su prirodzene, mne uplne staci ta spirala na oci ci jak sa to vola aby vynikli oci ktore mam tak rad a inak ostatne nezalezi
ja pouzivam len spiralu a make-up a aj s make-upu skor taku ledva viditelnu vrstvu, a potom balzam na usta, ale to uz ani neratam ako kozmetiku ale skor ako doplnok k jemnejsiemu bozkavaniu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
@5 ja osobne mám rád iba pekné a sprosté baby. Tie sa lahšie manipulujú a ked ich kopnete do piče tak vas to ani moc nemrzi. ale to len čiste teoreticky. V praxi s tým skúsenosť nemám
inak akosi zabudate odpovedat na zvysne otazky...
Ja som určite za všetky možné skrášľovacie procedúry (všetky nenásilné, bežne dostupné, nie príliš umelé-rozumej tak, aby základ zostal pôvodný), za predpokladu, že výsledok nie je na zaplakanie.
@33 nevadi
@34 ale inak tu nejde len o skraslovanie zenskeho pohlavia, sam som dokonca bral tabletky na akne... zmizlo a uz sa neobjavo
nechty radšej kratšie, dlhé mi prídu neskutočne vulgárne, červená nie je pre ***** ale pre živly, a kurvy robí z holiek ktoré živly nie sú ale nechápu to a používajú ju, vlasy dlhšie/dlhé a rozpustené.
99% holiek vypadá s rozpustenými vlasami najlepšie - lepšie ako s nejakými podivnými kreáciami, alebo aj s copmi...