Prečo chalani, keď majú svoje dievča, radi by vyskúšali sex s iným dievčaťom? Láka to chalanov? Alebo máte nedostatok sexu vo vzťahu? Chcete vyskúšať niečo nové, nezvyčajné?
@Ivanka co si nevies predstavit?ze chalan chodi aj za inymi ako za tou svojou? ja si to viem predstavit,dokonca poznam chalana,ktory to robi,no samozrejme ta jeho nic netusi
to by si asi musela nacrtnut konkretnu situaciu aby som si vedel predstavit, co od nas vlastne chces...neviem o tom, zeby som mal nejake extremne chute pretahovat ine baby ked mam svoju...
to, ze chalan sa otoci za inou zenskou na ulici a podobne veci je o inom...existuje iste pravidlo, ze krasa sa ma docenovat, nie prehliadat...sak naco chodime do galerii??
tak toto som zazila... viete co povedal ten doticny? ze on skusa ktora je lepisa..a s tou ostane. nho tak ze ktora ma da skor s tou ostane... tak ze tak nakoniec isol za tou druhou chvala bohu.. oni si jednoducho nevazia co maju a vobec nevedia co chcu
boze jedny tu vravite ake sme my "muzske slapky" druhe zase svojich partnerov moocinko moc loobia..suhlas s mayom..zeny nie su o nic lepsie-uz sa to tu riesilo..
20) tak isto to nieje chyba baby! Teda mozno niekdy aj ano ale tak ak ju sce podviest tak asi vazne sce vyskusat nieco new. Nevazia si to co maju. Viac sa na to povedat neda. Alebo scu sex a ak ho nedostanu pojdu tak kam si ho lahko najdu...
@1 ty si co za prijebanu feministku? Smutne, ze niekoho dakazu este takto ovplyvnit media a ked vidi vo filme, ze toto niekto povie, tak je z toho v koncoch...
Netýka sa to len chalanov alebo len báb. Sú taký chalani aj baby. Možno je to v tom dokázať sám sebe že ešte na to mám, ešte dokážem niekoho zbaliť, zviesť, dostať.. sex.
Su chalani a aj baby, co proste trpia. Desia sa toho, ze by mali mat do konca zivota sex len s jednym clovekom. Miluju svojho partnera, ale proste je to jednotvarne, s inym clovekom v posteli zaziju nieco ine... Potrebuju sa len vyburit,poznat aj nieco ine, nesuvisi to s citmi voci milovanej osobe.
Cakam, ze ma za toto niekto zhukate. Na svoju obranu - vychadzam z realneho pripadu
@27 hej tak tomuto ja nechápem to bude "veľká láska" keď počas vzťahu to chce jeden z nich skúšať s inými nech sa rozídu a keď sú voľný nech si robia čo chcú...
No ja som sa nestretla s tym ze ked ma chalan svoju babu ktoru lubi tak ze chce a ma chut vyskusat to s inou.podla mna to nie je pravda ak v niektorych pripadoch hej tak urcite je to mensina...
Takych nikdy nepochopim ako si to mozu dovolit. Potom lietaju nadavky na "chalanov" a nie len na konkretneho idiota. Potom su vsade na okolo same sklamane, podvedene, slobodne matky, take ktorym zacina vyhovovat zit zivot "single" a samozrejme lezbicky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
moj nastastie nie
a @0 ono to vobec neni pravda,len si asi natrafila na nejakeho uchyla
To, ze tu par z Vas hlasa moralne zasady, neznamena, ze ste relevantny vzorok.
Kazdeho, opakujem KAZDEHO laka to co nemoze mat.
to, ze chalan sa otoci za inou zenskou na ulici a podobne veci je o inom...existuje iste pravidlo, ze krasa sa ma docenovat, nie prehliadat...sak naco chodime do galerii??
boze jedny tu vravite ake sme my "muzske slapky" druhe zase svojich partnerov moocinko moc loobia..suhlas s mayom..zeny nie su o nic lepsie-uz sa to tu riesilo..
@tenario tiez pekne povedane!
Cakam, ze ma za toto niekto zhukate. Na svoju obranu - vychadzam z realneho pripadu
A najdi si potom normalny chalan to co hladas.