preco kazdy chalan , ked zbada babu ktora ma velke kozy a dobru rit , s nou chce hned spat ???.....toto nepochopim nechcem urazat chalanov lebo ne kazdy (ale väcsina ) je taky....., to ako znamena ze baba je pekna len vtedy ked je chuda a ma kozy??.....os
to je zakódované hlboko v génoch si myslím...ale samozrejme záleží aj od vkusu mne sa napríklad velké kozy skôr hnusia ako páčia...a tiež holka nemusí byť totálne vychudnutá...
ide o to ako sa správa , jej názory, co ku mne cíti co cítim ja k nej, ci je mi s nou fayn a este vela vecí, pravdaže ide aj o výzor ale nie až tak....
@kikusiceq zeny su do 17-18 vacsinou kravy ..chlapy su do 20-21 vacsinou len kopa chodiacich hormonov .. bud narazis na spravneho chlapa alebo si musis pockat ..co si vyberes ?
ach bože. v 15tich sa im búria hormóny. sa nečuduj. a keď sa echm..slečny v tom veku ešte vhodne oblečú tak čo majú chudáci robiť? a okrem toho priveľmi si to zaškatuľkovala. sú aj iní. nevravím že normálni, ale sú teda v mojej generácii boli potom som sa prestala zaujímať
@kikusiceq a inak preco si si do fotoalbumu ja dala tu poslednu fotku kde si ju naschval robila tak aby ti bolo vidno do vystrihu?? sak podla teba kozy nesu podstatne D a ty mas co hovorit o cjhlapoch
Nemyslim, mam niekolko dobre vyvinutych kamaratiek, ale zeby som chcel nejaku z nich pretiahnut sa povedat neda.... odhliadam teraz od faktu ze by ma frajerka asi zabila
Podľa mňa je ot tiež na vkuse.. Nie kadžý znesie veľké kozy a vychrtnuté telo... Napríkla mne nevadí keď baba nemá kozy také že cez ne poriadne nevidí... Jednoducho normálna... Nie veľmi výstredná... Obyčajná...
mne sa tiez nepacia velke cecky.... a mozno preto chcu s kazdou spat, lebo su zvyknuti na to ze kazda im da nechcem nikoho urazit, ale zeny si same spravili takychto chlapov
A čo je na tom, chlapov proste ženy priťahujú, tak načo okrem sexu máme myslieť?....Nie neznamená, to je len tvoj ideál ženskej krásy... všetky ženy sú atraktívne, len každému chlapovi sa páčia iné ženy, veď ani tebe sa nepáčia všetci chlapi... ja napr. na veľké kozy niesom...
@Kikusiceq tak sa spýtaj svojho priatela(ak niekahe máš) alebo svojich priatelov prečo sú tvoji priateli či pre to ako vyzeráš alebo ako sa správaš, pre tvoje názory,... je tooho veľa nechce sa mi to sem vypisovať všetko...
pravdu mas no tak kto zato moze ze take baby su najkrajsie ? aspon pre niektorych aj ked ja ked vidim taku fiflenu jak zvyknu byt tak jej kludne aj poviem nezavadzaj zaclanas ... mam iny vkus
@Positive34 vacsinou 2-3 ..ale to sa bavime len o hormonoch ..psychicky vyspelejsi sme zase my rychlejsie vasa predstava o buducnosti..no neviem..ale mladi chalani uz okolo 15-16-17 uvazuju o buducnosti
@kolini ale nezakladam pre mna by sex ni nemusel byt ale tak kazda zena povie ze chlapi by len jebali alee pritom oni mi davaju navrhy ze mam ist s nimi jebat
jezis..zase vsetkych odsudzovat celkovo xD kazdy ma inu povahu,nie kazdy sa takto sprava..xD a kazdy ma iny vkus,netreba odsudzovat xD ale tak,ked sa ku mne tak sprava nejaky chalan,tak mu slusne nieco poviem a dalej neriesim..najlepsie co moze byt
to ze chalan tuzi po babe je normalne ... teda podla mna ... ja mam dost kamaratok ktore maju velke kozy a pekne zadky a este som s nim nespal aj ked bola prilezitost ... aj ked si viem predstavit ze by to bolo super
@ooooo nemyslím si a chcem vidieť nejakého 15 ročného chalana (môjho spolužiaka napríklad) ako rozmýšľa o budúcnosti však sa v škole ešte hrajú na Pokémonov
ja mam kozy veľké a nemám pocit, že každy kto ma vidí ma chce pretiahnuť jasne, že sa najdu aj taký , ale je ich minimum v porovnani s chlapmi, ktorých zaujima aj niečo ine ako prsia a zadok. ale ohodnoti ich každý a každý sa rád pozrie ( až na Dibda a Boriska, ty su gentelmani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Keby sa vacsina bab nechovala ako K. tak by na ne aj mala vacsina chalanov iny nazor
SPOKOJNÁ
@12 nebut uchylný
@13 toto je pravda, ide o posatvu
@Kikusiceq tak sa spýtaj svojho priatela(ak niekahe máš) alebo svojich priatelov prečo sú tvoji priateli či pre to ako vyzeráš alebo ako sa správaš, pre tvoje názory,... je tooho veľa nechce sa mi to sem vypisovať všetko...
Inak co ma ma prve napadnut ked nejaku taku vidim? Ze jeeeeej to by bolo drzat sa s nou za rucicku a prechadzat sa ?
ty si zly..chuda sa pozvracia
tak to si boh ked si v 15ich zakladas na sexe...
velke kozy su out si dovolim tvrdit.. ak je zadok dobry a zenska nie je ako chrt tak mensie prsia su plus..
Keď samec vidí prítažlivú samicu, je logické, že myslí na párenie...
a poznám jednu výnimku
Lenže rýchlejšie fyzické dospievanie u dievčat je biologický fakt ...
A rýchlejšie psychchické dospievanie chalanov si si práve vycucal z prsta ...