ak myslis to co vyrasta na ziaciatku puberty chalana..tak je to hnus :// v podstate vsetky fuzy su hnus..okrem johnyho deppa ten je krasny aj zarasteny aj nezarasteny
mne to pristane ..tak myslim ze dievčatá krivdíte nám myslim že je to super ked ma muž fúzy.Ked vy sa tam tiež holíte nemusíte nám brať predsa ilúzie ,celé telo si musíťe holiť tak to musí byť vážne deprimujúce..hamba vám
Nemyslim si, ze je to sexy , ale urcite je to muzne a z takeho estetickeho- asexualneho hladiska sa mi to paci, takze sa holim len, ked je to nutne .... za 2 dni ich mam aj tak naspat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
podla man nechutne.. a vmojom pripade aj troska nepreveditelne...
ale nniekomu (ale naozaj len NIEKOMU) to sekne nejako takto:
ale to musi byt ten chlap extra pekny aby mohol mat zarastenu tvar
Nechutné
» images.google.com/imgres?imgurl=h...
@hromotlk nie, z vyrazu jemne fuziky, lebo si vzdy spomeniem na apača Smradlavaponožka a uz leziem pod stol
to on nemoze za to, ze ho krmia len tekutym dusikom, lebo ma problemy s plynatostou
Vidno, že takým chlapom vždy príroda musí v niečom uškodiť... nenosí ešte aj traky?
NESER ma s tymi trakmi!!! este raz ich na nom uvidim, tak ho.... ach, ani nemysliet a teraz vytiahni ten jazzman klobuk
jasne, toto je styl velkych frajerov..
@46