no tak u mna je dokonalost cierne vlasy, modre oci, svetla plet, vyska okolo 170, stihla, mila, nevtierava, netuctova, ziadny alebo minimum mejkapu, slusna, no nie az prilis, dama, no zaroven blazniva,...
Musíme sa chápať a mať niečo spoločné čo nás spája, nech je to čokolvek... určite nie žiadne, že letná či jesenná láska, alebo z jedného dňa na druhý. Všetko má svoj čas...
co sa tyka vyzoru, specificky nemam..dokonala moze byt premna hociktora.....aby bola inteligentna, normalna, rozumna...aby aj vedela v buducnosti v domacnosti nieco spravit (nie obe ruky lave)..a tak nooo
Dlhé hnedé alebo čierne vlasy, štíhla postava, ladné vystupovanie..prosté krásna slovanská žena. Rada nosí bikiny, minisukne, high heelsky, zvodný top....Ok nie som deviant, ale asi taká predstava.
na výzore zalezi kazdemu a kto povie ze nie tak klame. ved vzdy ked sa na niekoho pozries nevies hned ake ma vlastnosti. ale kazdy ma iny vkus.
mna zena musi zaujat na prvy pohlad, ale nerozlisujem brunetky,blondinky alebo rusovlase,nizke alebo vysoke,stihle alebo pri sebe...chemia musi byt!!!
@somslavka intelektualky su fajn, zdravo perfekcionalistky a detailistky su tiez fajn, tvrdohlave? to je vacsina zien a svojrazne?? moze byt, ale tiez s mierou
urcite pekna,dlhe rovne blond vlasy, svetle oci, cecky akurat, pevny zadok, nie prilis vysoka ani prilis nizka a ani prilis chuda ani tucna. urcite by mala byt vtipna, sympaticka, mila, mudra, vedela by sa slusne spravat a mal by dobry vkus. taku som ale este nestretol a pochybujem ze niekedy stretnem
kazda zena je krasna, kazda vie zaujat, len nie kazdeho. Jednoducha definicia toho co vie vela ludi rozoberat hodiny a zakladat o tom nekonecne fora (vsimaj ten ryyym). Ak nie je 100% tupa a ma aspon aako taky prehlad a da sa na nu divat bez toho aby som musel hodinu po stretnuti grcat tak je fajn. Nemal som nikdy problem s babami a to asi preto lebo nie som moc priebercivy. Na zaver odporucam sa riadit sympatiami a usudzovat z rozhovorom o roznych temach, ci sa chyta a intelektualne sa vyrovnava. Ach, to bol zas vykon , som zvedavy, kedy ma zacnu za toto platit
@hajzelodkosti je vidno, ze to hovoris (pises) na zaklade nicoho, ze nemas o mne a o nas ani sajnu na tvojom mieste by som ale nevypustal z huby take veci u mna totiz zosmiesnujes skor seba, nez mna
@silwesa Netentuj ma..1.plavovlasá/blond je tá istá farba. 2.to sú väčšinou severanky a germanky. 3 v rodine také nemam. 4. slovanské ženy majú čierne alebo hnedé vlasy.
urcite to nie je ta ista farba. a v obchode je xy odtienov medzi tym (to len btw). severanky a arijske zeny su blondiny az "bielo"vlase. slovanky MAJU svetle a plave vlasy. hnede este mozno, ale prava slovanka CIERNE nema urcite.
ale samozrejme vsade su vynimky. avsak myslela som, ze generalizujeme.
@daltonofhonor ja som na skole videl kopu dievcat , kt. mali original plave vlasy , k slovanom mi velmi nejdu cierne vlasy , skor max. tmave odtiene hnedej , ale mas pravdu , ze ked som bol na juhu slovenska tam boli baby tmavovlase asi ste prilis na juhu aj madari su tmavi ( nemyslim nic zle)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
mna zena musi zaujat na prvy pohlad, ale nerozlisujem brunetky,blondinky alebo rusovlase,nizke alebo vysoke,stihle alebo pri sebe...chemia musi byt!!!
@somslavka intelektualky su fajn, zdravo perfekcionalistky a detailistky su tiez fajn, tvrdohlave? to je vacsina zien a svojrazne?? moze byt, ale tiez s mierou
kazda zena je krasna, kazda vie zaujat, len nie kazdeho. Jednoducha definicia toho co vie vela ludi rozoberat hodiny a zakladat o tom nekonecne fora (vsimaj ten ryyym). Ak nie je 100% tupa a ma aspon aako taky prehlad a da sa na nu divat bez toho aby som musel hodinu po stretnuti grcat tak je fajn. Nemal som nikdy problem s babami a to asi preto lebo nie som moc priebercivy. Na zaver odporucam sa riadit sympatiami a usudzovat z rozhovorom o roznych temach, ci sa chyta a intelektualne sa vyrovnava. Ach, to bol zas vykon , som zvedavy, kedy ma zacnu za toto platit
urcite to nie je ta ista farba. a v obchode je xy odtienov medzi tym (to len btw). severanky a arijske zeny su blondiny az "bielo"vlase. slovanky MAJU svetle a plave vlasy. hnede este mozno, ale prava slovanka CIERNE nema urcite.
ale samozrejme vsade su vynimky. avsak myslela som, ze generalizujeme.
este si nestretol "real slavic girl"
ale tak, na vlasoch nezalezi
we must make jokes !! nie nie ja somto pochopila praveže