Aj tak si myslim, ze vlasy zalezia od tvare ja davam viac na celkovy vyzor, ako na vlasy, hnede a cierne vlasy su sice asi najkrajsie, alemked je dievca blede, tak s ciernymi vlasmi, nech ich uz ma akekolvek, tak vyzera ako smrt a este ked sa do cierneho oblecie zalezi podla mna na celku, na celom dievcati, ake ma tie vlasy, ako sa o ne stara, ake veci k nim zvoli, ako zladi oblecenie k nim, ci sa jej hodia k ociam a bla bla bla no neznasam zo srdca kratucke vlasy a neznasam cervene vlasy...
tak tazko povedat ale ked ma zenska cerveno-oranzove mierne vlnite vlasy a zelene oci ..... radost pre oci
ale samozrejme ze zenku nemozno hladat podla krasy ale podla obsahu bankoveho konta
@6 no nwm... lebo na prvy pohlad niekedy je prve co na dievce uvidis su vlasy. Akoze ked ide oproti tebe jedna zena nie vzdy si ju vsimnes, len ked je na nom nieco zaujimave... to mozu byt vlasy(vsak neuvidis ju hned v plnej krase). Napr ked ide oproti jedna zena, tak prve co na nej uvidim su vzdy vlasy. Naprv vlasy, potom idem s pohladom nizsie, a nizsie, a nizsie... Ked ju vidim zo zadu je to naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Hnedovlásky 4ewer. Ste sexy
ale samozrejme ze zenku nemozno hladat podla krasy ale podla obsahu bankoveho konta
@12 -=^$ LOL $^=-