Už samotná téma je narážka. Bolo by rozumné dať namiesto gay iba obyčajne straight? Ale veď straight sú normálni. Aj "teplí" sú, len ich vyvádzanie niekedy nie.
@coleshepter Ale veď na svete je toľko krásnych (nemyslím len vzhľadovo) žien..
nevadia mi, poznám ich zopár a iem čo robia medzi sebou..ok, sú šťastní a tak to má byť.
ale nech to nerobia predo mnou..nič! ani pusu. tam moja tolerancia končí.
@jancek ale ako som už povedal nemyslím stvorenia podobné kaderníkovi Pavielovi nemyslím takých čo prídu za Tebou s kabelkou a začnú vyprávať "Pane bošššššé, zabudol som si dať make-up " a podobne
Ja ich nenávidím. Prečo? Lebo ich nepovažujem za ludí.
Su totálne proti prírode!
Proste to nemôže fungovať. Ak by boli vsetci gayovia, tak by svet zanikol (teda aspon ludstvo).
Ja by som ich dal do nejakého mesta mimo normálnych ludí kde by si žili a mali tam pôdu aj secko a okolo mega mury siahajuce po vesmir.
A vždy by sa do toho mesta nahádzali vsetci čo by boli gayovia. VSak normálna spoločnosť má z nich depresiu niekedy ked sa držia za ruky v meste!
Ja keby som takých videl v meste tak....... by som nervy neudržal.
Su proste uplne proti zákonom vesmíru. Nie su to ludia, podla mna nemaju dusu!
@jancek žiadne "Pane boššššé fúúúúj pavúúk" tak byť nemusí omg.. myslím normálneho chlapa, čo sa spáva ako hetero, nemaluje sa, nenosí kabelku.. iba je gay
@555ace Nie pretože to je len proti gayom a tí su dnes čoraz viac a viac odcudzovaní spoločnosťou čiže dnes by už väčsina somnou suhlasila... napr. čo boli nedávno v Paríži protesti proti homosom...
@555ace Keby som bol ja gay tak by som sa snažil sám seba klamať že gay nie som.... Oženil by som sa a mal deti....
Alebo by som bol farár a nemohol mať vzťah. Vsetko len nech nie som gay...
Alebo čosi jak @zajkousko bez orientácie...
@majo16 a zoberme to takto.. mal by si najlepšieho kamaráta.. poznali by ste sa od detstva a dajme tomu.. v 19. rokoch by Ti povedal, že je gay.. čo by si urobil??
ten kto neni gay tak nepochopi plne zvratenosti, uchylnosti, sexu a pudovosti. tam to je cele o tom ako kto vyzera, aky ma velky kokot a ake ma telo, tvar a ako vypada. a tak sa k sebe aj gayovia spravaju. plati to skoro u seckych gayov.
nenenávidím ich, nevadia mi, ale.. nikto ma nepresvedčí o tom, že to nie je porucha a že je to prirodzený stav
ako ja ich tolerujem, teda konkrétne gaya kamaráta nemám, ale lesbičku áno, a vychádzam s ňou úplne normálne a rešpektuje môj postoj.
zároveň (by) som slovo gay nikdy nepoužila ako nadávku, napriek môjmu pomerne konzervatívnemu názoru na túto otázku (homo vzťah nikdy nebude rovnocenný hetero vzťahu a vadí mi tá lobby okolo toho)
pozrite, ja by som to zobral takto.. mali by sme sa začať správať ku gayom, bisexuálom/bisexuálkam a lezbičkám tak aby sme ich nijako "nešikanovali".
Nikto si svoju orientáciu nevybral. Je to to isté ako keby sme nenávideli resp. šikanovali človeka, ktorý by mal napríklad od narodenia na ruke iba 3 prsty (síce, niektoré osoby bez chrbtovej kosti to robia..).
Treba sa začať riadiť heslom:
"NEROB DRUHÉMU TO, ČO NECHEŠ ABY DRUHÝ ROBIL TEBE"
@555ace nikto si nevybral. Ale zmeniť to môže. Nechcem o nich hovoriť, že patria tam a tam, ale zmena orientácie sa dá vyliečiť, lebo homosexualita je choroba (bez úrážky). Jednoducho sa potrebujú dať do poriadku
Homofóbna nie som Ľudí s homosexualitou neodsudzujem, pokiaľ sa správajú RIADNE na svoje pohlavie. Ak si myslím, že to choroba nie je, mám na teba otázku: Ak by každý "trpel" touto "chorobou", čo by bolo ďalej? A ešte taká dodatočná otázka (a aj otázka pre @lycanfr3ak ): Veríš v Boha?
@spactatus a čo to má s tým spoločné? občasne ale dopredu poviem že cirkvi neverím vôbec ... homosexualita bola na svete už od dávnych vekov dovysvetli súvislosť prosím
@lycanfr3ak cirkvi neverím ani ja, lebo pošľapali celú podstatu kresťanstva... Takže ak si taký občasný, budeš sa prikláňat k názoru, že Boh stvoril Adama a Evu, a nie Borisa a Alberta? Či Kláru a Fionu? Vieš, keby stvoril dvoch ľudí rovnakého pohlavia, tak by zdochli a všetkých 7 miliárd ľudí by tu nebolo.
@spactatus .. chápem, že cirkev, neuznáva homosexualitu.. ale nikto z nás nemá právo súdiť.. Súdiť má právo iba Boh (keď to chceš počuť takto) a zatiaľ Boh nijako nedal najavo, že by mu gayovia vadili.. to čo povie Vatikán predsa nepovedal Boh
@spactatus tákže... Adam a Eva... argument všetkých argumentov... tu Ti to poviem takto... Evolúcia is the answer .. ďalšia vec... Boh stvoril človeka a u ľudí sa vyskytuje homosexualita... nemala by si teda akceptovať jeho výtvor taký aký je aj s chybami? Miluj svojho blížneho ako seba samého. Neviem ja si toleranciu predstavujem inak ako "mali by sa dať do poriadku" XD ...
@555ace@lycanfr3ak
Však nesúdim, sama som písala, že tých ľudí neodsudzujem, pokiaľ si chlap nedá sukňu a rúž (ani sa prosím nesnažte mi povedať, že "keď sa im to tak páči, tak hold" lebo to nie je normálne). Bohovi nevadia, a ani ja som neuvádzala to, že mi vadia a neodvolávam sa na Vatikán. teraz k tej evolution, teda ak by si mal vyštudovanú teológiu (zhodou okolností niekoľko kníh som už čítala aj na podobnú tému), tak zistíš, že kresťanstvo nejde proti Darwinovi (knihu Genesis netreba brať doslovne, rovnako ako ten môj argument argumentov, teda pokiaľ by ľudský život vznikol len ako jednopohlavný, tak by sa predsa rozmnožovalo inak, ako keby mal byť dvojpohlavný). Veď všetci ľudia sa narodili s nejakou chybou, a počas života sa ju snažia napraviť, nie?
Na záver, ja ich nezavrhujem, len sa snažím pochopiť, prečo by mali ľudia ničiť prírodu už aj od seba. Dovidenia.
Mňa toto vždy zaujme ako sa niekto dušuje,že je to proti prírode... a akej ? Veď už tu skoro žiadna nie je,ničíme,klčujeme a zabíjame čo sa len dá áno, to je tá prirodzenosť.
@spactatus Ak by si mala vyštudovanú teológiu tak vieš, že Kresťanstvo ide proti Darwinovi a aj proti akejkoľvek Big Bangovskej interpretácii vzniku sveta. Je to presne ako povedal Kierkegaard "Buď, Alebo"...
@70 ničiť prírodu už aj od seba... táto vetná konštrukcia mi nie je celkom jasná ... za ďalšie.. najprv argumentácia Adamom a Evou potom už ideme cez evolúciu... "všetci ľudia sa narodili s nejakou chybou a snažia sa ju napraviť" - nesúhlasím podľa mňa je to vyhlásenie hovadina. ... teológia hmmm ja radšej nejakú prózu alebo technický smer ak už ... a posledné čo ma serie že by si trebalo vybrať či "sa potrebujú dať do poriadku" alebo je to v pohode a nevadia ani Bohu ani nikomu si to troška odporuje podľa mňa.. a keďže sa daná osoba tak pekne rozlúčila a teda očividne nemá chuť sa ďalej vrámci svojich argumentov točiť v bludnom kruhu neoplatí sa mi tagovať ju
Nuž keď sa tak nad tým zamyslím, človek, ktorý je neplodný, je vlastne chorý. Pretože ak by všetci boli neplodní, tak ľudstvo vyhynie - nie je schopné sa rozmnožovať. Pokiaľ teda gay nevie mať sex so ženou, tak vlastne nedokáže normálne splodiť dieťa a rozmnožiť sa. Tým pádom je to choroba. Preto si myslím že lekári by sa mali posnažiť a gaya buď vyliečiť aby mohol mať sex so ženou, alebo preoperovať gaya na ženu, ale takú aj s maternicou a všetkým čo treba aby mala dieťa. Toľko môj názor. Ale nič také ako nenávisť určite necítim, veď za to nemôžu. To by sme museli mať nenávisť ku každému kto je chorý a to je dosť hlúpe, nie ?
@spactatus ak by krestanstvo neslo proti darwinovi, preco je potom darwinovska evolucna teoria vzniku moralky (reciprocny altruizmus, sebecky gen, atd) protichodna ku krestanskej?
Neodsudzujem ich. Sú veci ktoré si človek nevyberá. Vadia mi skôr magori, ktorí to nevedia pochopiť. A pokiaľ to niesú preafektované bukvice, nemám problém sa s nimi aj kamarátiť ako s hocikým iným.
V každom prípade je smutné, keď to dopadne ako v @10
Podľa mňa to choroba je, tak ako ako pedofília, zoofília, a neviem čo ešte. Je to proti prírode (áno, ak ste videli samčeka ako nakladá druhému pravdepodobne to bude tým, že chce preukázať dominanciu, nemyslím si žeby ho k tomu viedli nejaké pohlavné pudy či dokonca.. ako to nazývame, láska), ďalej, nie je to ani logické, tak ako nie je normálne, keď žena nechce mať deti... podľa môjho názoru každý jedinec na tejto planéte má v sebe akúsi potrebu rozšíriť svoj gén, a toho asi dvaja homosexuáli schopní niesú.
Proti homosexuálom nemám nič, tak isto ako nemám nič proti hocikomu, kto má nejakú psychickú pohnútku. Možno to je spôsobené výchovou, možno spoločnosťou, potrebou vzdoru, nepochopením, predošlým sklamaním u opačného pohlavia.. možno si svoju "homosexuálnosť" dotyčný/á vsugeroval natoľko, že tomu uveril... to je môj názor.
Ak sa nejako exibicionisticky neprávajú, správajú sa primerane svojmu pohlaviu a nijak neobťažujú okolie svojim nevhodným správaním, je mi fuk, čo robia v súkromí.Každý sa smie slobodne rozhodnúť, a potom za to zobrať aj plnú zodpovednosť.
Neschvaľujem ale povolanie adpocie detí osobám rovnakého pohlavia a sobáše. Dieťa môže mať len heterosexuálne orientovaný pár. Takisto aj manželstvo vnímam ako zväzok dvoch ľudí opačného pohlavia.
ale vy tu odsudzujete gayov že sa správajú neviem ako.. ja nie som gay a vôbec mi nevadia koľko heterákov si holí hrude, nohy, bruchá a neviem čo všetko.. toto je podľa Vás nezženštilé, normálne správanie??
dvaja z mojich najlepších kamošov alebo možno aj dvaja najlepší vôbec sú gayovia. a obidvaja sú úžasní. s jedným z nich by som chcel bývať, lebo si super rozumieme, takže by to pomohlo dosť osobnému a produktívnemu rozvoju nás oboch. škoda, že teraz ide na Erazmus, ale tak cca o pol roka sa nám snáď spoločné bývanie podarí. samozrejme no homo, to on veľmi dobre vie a tak či tak budeme mať vlastné izby, čo by som ale chcel mať aj pri iných kamarátoch, jednoducho mám rád súkromie.
a druhý kamoš mi tiež dosť pomohol a ešte pomôže pri osobnom a produktivnom rozvoji. a začiatkom marca idem za ním cca na týždeň do Holandska, lebo tam teraz študuje.
a pri homosexuáloch je tendencia byť viac tolerantný ako heterosexuálovia, lebo v živote zvyčajne zažívajú veľa netolerancie kvôli niečomu, za čo nemôžu a čím nikomu neubližujú, takže sa sami stanú viac tolerantnými.
preto mám na hystériu ohladom adopcie detí homosexuálmi presne opačný názor - keby mám dať svoje dieťa na adopciu náhodnému homosexuálovi alebo náhodnému heterosexuálovi, kvôli tendencii k väčšej tolerancii by som ho dal tomu prvému.
inak samotné homosexuálne sexuálne veci sa mi hnusia, ale absolútne ich neodsudzujem, beriem ich len ako vec preferencie, tak, ako sa mi môže hnusiť to, akú hudbu niekto počúva alebo aké jedlo jedáva...nemyslím, že byť heterosexuálom je v niečom lepšie ako byť homosexuálom, aj bez ohľadu na tú toleranciu.
akoze ja neviem ja na nikoho nemam nejaky odmerany nazor alebo co jedine na skupiny ludi ktore podporuju nasilie atď. ... proste su to ludia a kazdy z nich je iny to ze su teply nema nic spolocne s tym aky su to ludia
@57 spactatus
Ja neviem, že vás neustále baví sa o tomto dohadovať. To je, ako keby sme sa mi starali s kým chodia heterosexuáli a čo spolu robia. Teiž by sa to mnohým heterákom nepáčilo... k tej orientácie: Homosexualita NIE JE choroba, ale Orientácia s ktorou sa človek narodí. Tak ak by to bola "choroba" tak potom aj heterosexualita by bola choroba. Pretože je to takysto orientácia. NIJAKÝM spôsobom sa homosexualita ani heterosexualita nedá vyliečiť. To je ako by ste chceli heterosexuála preorientovať na homosexuála. Ak si človek, ktorý bol "vyliečený" s homosexuality myslí, že sa vyliečil, tak klame len sám seba. Odopiera si právo na šťastný život a hrá sa na niekoho, kto skutočnosti nie je. Toto nie je podľa mňa prirodzené a teraz mi tu nezačnite písať, že človek ktorý je chorý robí všetko preto aby sa vyliečil. Choroba je jedna vec ale homosexualita je vec druhá.
@jony1212 Si si isty, ze sa sn touto orientaciou ludia rodia?? Mas to nejako podlozene? Mne sa nezda... Poznam ludi, homosexualov, ktori sa z toho "vyliecili", ale nie medicinsky.
Mam vela kamaratov gayov a lesbiciek. Mrzi ma, ze tolko ludi ma este tolko predsudkov.
Kazdy, kto si mysli, ze je to "choroba", by sa mal starat o seba sameho a...neviem...dospiet. Tiez nechodim za ludmi a nevycitam im nahodne veci, ktore mi na nich vadia, aj ked nijak neovplyvnuju moj zivot.
@fixa
Tu je o tom článok: » tech.sme.sk/c/6636200/homos...
A ešte pre zamyslenie. To, že muž alebo žena má sexuálny styk s partnerom rovnakého pohlavia ešte nedokazuje, že dotyčný/á je automaticky homosexuál. Je veľa heterosexuálov, ktorí to chcú skúsiť s osobu rovnakého pohlavia, ale nie pretože sú inak orientovaný, ale zo zvedavosti. Ako by ste toto vysvetlili?
@jony1212 Áno je možné, že za homosexualitu môžu tie spomínané prepínače. Ale aj tak...hovoria, že tie prepínače riadia fungovanie génov, to znamená, že sa nachádzajú v každom ľudskom tele. Aj hetero aj homosexuálne orientovaného jedinca.
Kedže nie každý človek je homosexuálne orientovaný (aj keď sa nachádzajú v každom človeku bez rozdielu) , potom homosexualita nie je prirodzená, pretože ak by to tak bolo, každý človek by bol homosexuál, a to sa nestalo, pretože by ľudstvo zaniklo.
To že má niekto styk s partnerom rovnakého pohlavia, prípadne to, ako ty hovoríš, chce skúsiť/ láka ho to skúsiť, musí byť podľa mňa výsledkom sexuálnej príťažlivosti.
Bez sexuálneho priťahovania by to nešlo, a to už je jedno, či je to styk s rovnakým, prípadne opačným pohlavím.
Mňa osobne nikdy sexuálne nepriťahovalo rovnaké pohlavie, a preto ma to neláka ani skúsiť. Ten koho to láka, je podľa mňa len "nerozhodnutý/nedozretý" homosexuál...
Osobne necítim, necítil som nenávisť voči osobám, ktoré sú homosexuálne orientované a ani nikdy cítiť nebudem, pretože každý je človek a zaslúži si úctu a rešpekt.
Takže ma neberte v zlom, ale taký je môj názor a nezmením ho...
Ja som už v škôlke bol zvedavý, čo tam tie dievčatá majú medzi nohami a ukázal dvom babám vtáka výmenou za to, že oni mi ukázali šušky. V škôlke som sa aj prvý raz zaľúbil a vydržalo mi to 5 rokov. Túžil som po pusinkách od dievčat. Niečo podobné som od žiadného homosexuála nikdy nepočul. Väčšina to "zistila" až v čase puberty.
Zadok primárne slúži na sranie. Všetci ale vieme, že je "tesnejší" než chandža, niektorí možno vedia aj, že je v ňom najviac nervových zakončení D
Strčiť ho dakomu do riti teda asi musí byť príjemné D osobne by som to ale do riti nedal ani žene a držím sa radšej jej primárnej funkcie.
Inak proti buzíkom nemám nič. Len to vo mne vyvoláva rozpaky. Veď čím bude viac buzíkov, tým viac žien ostane pre nás ostatných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
ale voči homofóbom niečo predsa mám, ako ku každému konzervatívnemu a intolerantnému človeku
@coleshepter Ale veď na svete je toľko krásnych (nemyslím len vzhľadovo) žien..
jedneho gaya mam kvazi za kamarata. ale nemam rad tych preafektovanych
ale nech to nerobia predo mnou..nič! ani pusu. tam moja tolerancia končí.
čo robíš dnes večer?
ale keby som bola chalan a ťahalo ma to ku babám, tak viem zhruba aký by bol môj tip
Su totálne proti prírode!
Proste to nemôže fungovať. Ak by boli vsetci gayovia, tak by svet zanikol (teda aspon ludstvo).
Ja by som ich dal do nejakého mesta mimo normálnych ludí kde by si žili a mali tam pôdu aj secko a okolo mega mury siahajuce po vesmir.
A vždy by sa do toho mesta nahádzali vsetci čo by boli gayovia. VSak normálna spoločnosť má z nich depresiu niekedy ked sa držia za ruky v meste!
Ja keby som takých videl v meste tak....... by som nervy neudržal.
Su proste uplne proti zákonom vesmíru. Nie su to ludia, podla mna nemaju dusu!
Alebo by som bol farár a nemohol mať vzťah. Vsetko len nech nie som gay...
Alebo čosi jak @zajkousko bez orientácie...
ako ja ich tolerujem, teda konkrétne gaya kamaráta nemám, ale lesbičku áno, a vychádzam s ňou úplne normálne a rešpektuje môj postoj.
zároveň (by) som slovo gay nikdy nepoužila ako nadávku, napriek môjmu pomerne konzervatívnemu názoru na túto otázku (homo vzťah nikdy nebude rovnocenný hetero vzťahu a vadí mi tá lobby okolo toho)
nech si akýkoľvek, za toto ťa uznávam
a ak zajko nie je iba troll (čo predpokladá, že nie je), tak ho obdivujem @zajkousko
Lezbe tiež...
Nikto si svoju orientáciu nevybral. Je to to isté ako keby sme nenávideli resp. šikanovali človeka, ktorý by mal napríklad od narodenia na ruke iba 3 prsty (síce, niektoré osoby bez chrbtovej kosti to robia..).
Treba sa začať riadiť heslom:
"NEROB DRUHÉMU TO, ČO NECHEŠ ABY DRUHÝ ROBIL TEBE"
Však nesúdim, sama som písala, že tých ľudí neodsudzujem, pokiaľ si chlap nedá sukňu a rúž (ani sa prosím nesnažte mi povedať, že "keď sa im to tak páči, tak hold" lebo to nie je normálne). Bohovi nevadia, a ani ja som neuvádzala to, že mi vadia a neodvolávam sa na Vatikán. teraz k tej evolution, teda ak by si mal vyštudovanú teológiu (zhodou okolností niekoľko kníh som už čítala aj na podobnú tému), tak zistíš, že kresťanstvo nejde proti Darwinovi (knihu Genesis netreba brať doslovne, rovnako ako ten môj argument argumentov, teda pokiaľ by ľudský život vznikol len ako jednopohlavný, tak by sa predsa rozmnožovalo inak, ako keby mal byť dvojpohlavný). Veď všetci ľudia sa narodili s nejakou chybou, a počas života sa ju snažia napraviť, nie?
Na záver, ja ich nezavrhujem, len sa snažím pochopiť, prečo by mali ľudia ničiť prírodu už aj od seba. Dovidenia.
V každom prípade je smutné, keď to dopadne ako v @10
Proti homosexuálom nemám nič, tak isto ako nemám nič proti hocikomu, kto má nejakú psychickú pohnútku. Možno to je spôsobené výchovou, možno spoločnosťou, potrebou vzdoru, nepochopením, predošlým sklamaním u opačného pohlavia.. možno si svoju "homosexuálnosť" dotyčný/á vsugeroval natoľko, že tomu uveril... to je môj názor.
Ešte raz, nič proti gayom.
Neschvaľujem ale povolanie adpocie detí osobám rovnakého pohlavia a sobáše. Dieťa môže mať len heterosexuálne orientovaný pár. Takisto aj manželstvo vnímam ako zväzok dvoch ľudí opačného pohlavia.
@qwedsayxc
a druhý kamoš mi tiež dosť pomohol a ešte pomôže pri osobnom a produktivnom rozvoji. a začiatkom marca idem za ním cca na týždeň do Holandska, lebo tam teraz študuje.
a pri homosexuáloch je tendencia byť viac tolerantný ako heterosexuálovia, lebo v živote zvyčajne zažívajú veľa netolerancie kvôli niečomu, za čo nemôžu a čím nikomu neubližujú, takže sa sami stanú viac tolerantnými.
preto mám na hystériu ohladom adopcie detí homosexuálmi presne opačný názor - keby mám dať svoje dieťa na adopciu náhodnému homosexuálovi alebo náhodnému heterosexuálovi, kvôli tendencii k väčšej tolerancii by som ho dal tomu prvému.
inak samotné homosexuálne sexuálne veci sa mi hnusia, ale absolútne ich neodsudzujem, beriem ich len ako vec preferencie, tak, ako sa mi môže hnusiť to, akú hudbu niekto počúva alebo aké jedlo jedáva...nemyslím, že byť heterosexuálom je v niečom lepšie ako byť homosexuálom, aj bez ohľadu na tú toleranciu.
Ja neviem, že vás neustále baví sa o tomto dohadovať. To je, ako keby sme sa mi starali s kým chodia heterosexuáli a čo spolu robia. Teiž by sa to mnohým heterákom nepáčilo... k tej orientácie: Homosexualita NIE JE choroba, ale Orientácia s ktorou sa človek narodí. Tak ak by to bola "choroba" tak potom aj heterosexualita by bola choroba. Pretože je to takysto orientácia. NIJAKÝM spôsobom sa homosexualita ani heterosexualita nedá vyliečiť. To je ako by ste chceli heterosexuála preorientovať na homosexuála. Ak si človek, ktorý bol "vyliečený" s homosexuality myslí, že sa vyliečil, tak klame len sám seba. Odopiera si právo na šťastný život a hrá sa na niekoho, kto skutočnosti nie je. Toto nie je podľa mňa prirodzené a teraz mi tu nezačnite písať, že človek ktorý je chorý robí všetko preto aby sa vyliečil. Choroba je jedna vec ale homosexualita je vec druhá.
Kazdy, kto si mysli, ze je to "choroba", by sa mal starat o seba sameho a...neviem...dospiet. Tiez nechodim za ludmi a nevycitam im nahodne veci, ktore mi na nich vadia, aj ked nijak neovplyvnuju moj zivot.
Tu je o tom článok: » tech.sme.sk/c/6636200/homos...
A ešte pre zamyslenie. To, že muž alebo žena má sexuálny styk s partnerom rovnakého pohlavia ešte nedokazuje, že dotyčný/á je automaticky homosexuál. Je veľa heterosexuálov, ktorí to chcú skúsiť s osobu rovnakého pohlavia, ale nie pretože sú inak orientovaný, ale zo zvedavosti. Ako by ste toto vysvetlili?
Kedže nie každý človek je homosexuálne orientovaný (aj keď sa nachádzajú v každom človeku bez rozdielu) , potom homosexualita nie je prirodzená, pretože ak by to tak bolo, každý človek by bol homosexuál, a to sa nestalo, pretože by ľudstvo zaniklo.
To že má niekto styk s partnerom rovnakého pohlavia, prípadne to, ako ty hovoríš, chce skúsiť/ láka ho to skúsiť, musí byť podľa mňa výsledkom sexuálnej príťažlivosti.
Bez sexuálneho priťahovania by to nešlo, a to už je jedno, či je to styk s rovnakým, prípadne opačným pohlavím.
Mňa osobne nikdy sexuálne nepriťahovalo rovnaké pohlavie, a preto ma to neláka ani skúsiť. Ten koho to láka, je podľa mňa len "nerozhodnutý/nedozretý" homosexuál...
Osobne necítim, necítil som nenávisť voči osobám, ktoré sú homosexuálne orientované a ani nikdy cítiť nebudem, pretože každý je človek a zaslúži si úctu a rešpekt.
Takže ma neberte v zlom, ale taký je môj názor a nezmením ho...
Zadok primárne slúži na sranie. Všetci ale vieme, že je "tesnejší" než chandža, niektorí možno vedia aj, že je v ňom najviac nervových zakončení D
Strčiť ho dakomu do riti teda asi musí byť príjemné D osobne by som to ale do riti nedal ani žene a držím sa radšej jej primárnej funkcie.
Inak proti buzíkom nemám nič. Len to vo mne vyvoláva rozpaky. Veď čím bude viac buzíkov, tým viac žien ostane pre nás ostatných