@estrella lebo ak je priveľmi vtipná tak to sa už rovná hlúpej blondíne a človek málokedy vie odhadnúť hranice medzi zdravým humorom na úrovni a humorom pod úrovňou
@richardulman ja som napísala vtipná.. a nie priveľmi vtipná.. čo sa ti vymyl mozog? alebo čo? a prečo by sa to malo rovnať hlúpej blondíne.. preto že je vtipná.. aha, prepáč,.. vtipný môže byť len blonďáci čo?
@richardulman ty nie si fakt v poriadku.. ako @danyella21 dala možnosť múdra blondína.. nepísala tam nič o kráse a čo sa týka toho, že múdrosť nie je všetko.. narážala nato, že tam nie je možnosť múdra blondína, iba hlúpa blondína..
@danyella21 toto sú tvoje slová:noo aj ked... na vec,ze sa neradim k mudrym blondynam mi niekto povie: ok to som rad...je to trosicka urazajuce,ale ja sa nedam
skús porozmýšľať, resp. pozrieť sa lepšie na to, čo sme si písali a sama uvidíš, že to, čo si napísala je riadna blbosť
fuuha aky zahadny sa snazis byt...ved normalne napis ako si to myslel a ja ti poviem ako som to myslela ja...nebudem sa teraz zamyslat nad kazdym tvojim slovom akoby boli neviem ake vzacne
urcite haluznu, nie hlupu, na farbe vlasov nezalezi, ale do rysava by boli fajn
a co sa vzhladu tyka...no bolo by dobre keby bola pekna, nemusi byt prilis, totiz ked je dievca unikatne vnutorne, tak potom zacnem aj jej vonkajsok vnimat inak, ale optimum by bolo, keby bola aj pekna no, staci subjektivne - ked sa bude pacit mne, nemusi byt taka, aby kazdy vravel, ze je pekna, to mi je uplne jedno.
ja by som to povedal takto... ked sa mi nejake dievca paci snad je pre mna aj pekne nie??? cize to ze skaredu je tam natrt a preto som aj zahlasoval za ziadnu
hmm ked to tak citam vy tu riesite zeny ake typy by mali byt a preco neriesite napriklad povahu? a spravanie?? hmm? ale wed jasnee väcsine z vas je do postele dobra kazda ze?
jeeeeeeemin ako milujem tieto ankety koho chcete? date debilne kombinacie a potom krasnu kombinaciu a akoze aku babu chcete? jasne ze vsetci povedia ze hnusnu skaredu, dutu, bez zmyslu pre humor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
dutá
brunetka
blondínka
EMÁČKA
možnosti jak sviňa
och...
sprostá anketa ešte sprostejšia odpoveď...
noo aj ked... na vec,ze sa neradim k mudrym blondynam mi niekto povie: ok to som rad...je to trosicka urazajuce,ale ja sa nedam
mozno si ty nepochopil mna
skús porozmýšľať, resp. pozrieť sa lepšie na to, čo sme si písali a sama uvidíš, že to, čo si napísala je riadna blbosť
fuuha aky zahadny sa snazis byt...ved normalne napis ako si to myslel a ja ti poviem ako som to myslela ja...nebudem sa teraz zamyslat nad kazdym tvojim slovom akoby boli neviem ake vzacne
a co sa vzhladu tyka...no bolo by dobre keby bola pekna, nemusi byt prilis, totiz ked je dievca unikatne vnutorne, tak potom zacnem aj jej vonkajsok vnimat inak, ale optimum by bolo, keby bola aj pekna no, staci subjektivne - ked sa bude pacit mne, nemusi byt taka, aby kazdy vravel, ze je pekna, to mi je uplne jedno.