Boh stvoril ludi na obraz svoj, teda musi byť nádherny a ženy su tiež toho dôkazom, nie je nič krajšie ako pekna holka a že je lesba? no a čo! o to je sexi
@dinti , ale Justin Bieber sa ti páči ako spevák určite, maš len 15 rokov a to neznamena, že si sa už našiel, gayom sa možeš stať aj v 20-tke, stači tak malo, frajerka ťa nechá, tu čo by si chcel je zadaná, začneš preberať a už to ide...ale ťa nejdem strašiť.
Ked maš rad Kobru 11. tak ti pišem vtip:::
Tu kobra 11 na dialnici D15, kilometri 745, naháňame čierneho jaguára, TU centrála rozumieme, posielame vám tam niekoho zo ZOO!!!!!!!
lol, tak to čo je za otázku. tak keď je žena lesba a je presvedčená o svojej orientácii, nebude predsa súložiť s chlapom nie? teda mohla by, ale pravdepodobne by jej to nič nedalo...
@hetfield to by si cubrnel!!! ja som si tiez myslela ze vacsina je skareda, ale momentalne poznam fakt krasne baby-a nidky by som nepovedala ze su lesby
a myslim, ze ak bude chciet niekedy nejaka lesbicka decko, tak nalaka nejakeho chlapa
@petika otazka je ci su naozaj lesby alebo bi,skutocne lesby maju rozdelene ulohy jedna je akoze chlap a druha je zena vacsinou sa da na prvy pohlad rozoznat ktora je akoze chlap
@hetfield to co je za blbost??? osobne poznam jednu lesbicku je to kasmoka a nikdy by si to na nu netipol (vlastne nikto netipol a chalani co ju nepoznaju sa velice snazia zbalit ju), ked mi to povedala tak som pozeral jak vyorana mys, holt taka pekna a "zle" orientovana :/
@chavez sak dobre netvrdim ze kazda lesba je muzatka,urcite aj medzi nimi sa najdu pekne baby ale co som ja videl lesby co sa na verejnosti drzali za ruku a olizovali sa neboli zrovna kandidatky na kralovnu krasy
neviem... nemôžem sa zbaviť dojmu, že status lesbičky veľakrát využívajú hlupane, ktoré nevedia čo chcú a takýmto spôsobom sa robia dôležitými... (väčšinou z protestu proti mužom)
inak proti skutočným lesbičkám (ani bi, čo majú v hlave jasno) nemám nič...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
filip
Ked maš rad Kobru 11. tak ti pišem vtip:::
Tu kobra 11 na dialnici D15, kilometri 745, naháňame čierneho jaguára, TU centrála rozumieme, posielame vám tam niekoho zo ZOO!!!!!!!
filip
a myslim, ze ak bude chciet niekedy nejaka lesbicka decko, tak nalaka nejakeho chlapa
inak proti skutočným lesbičkám (ani bi, čo majú v hlave jasno) nemám nič...
a ked si budeš honit, tak budes mat chlpate ruky asi tolko k tomu
@tommyhot k čomu som sa priznala? k tomu že mám kopec kamosiek lesbiciek?? k tomu sa priznavat nemusiim