Chalani, v čom podľa vás spočíva krása dievčaťa? Aké baby vás priťahujú? Aké má byť podľa vás ideálne dievča? -postava, povaha, štýl, výzor- Páčia sa vám skôr prirodzené baby, či tie vymachlené? A aké herečky sa vám páčia a čo sa vám na nich páči?
dievča musi byt sebavedome ale nie namyslene usmievave ale je inteligentna, musi mat prsia musi mat zadok a nemoze byt uplna vychrtlina ale taka zenska ktoru je zaco chytit konkretne Vica Kerekes
to moje platí na obe pohlavia... keď zaujme nejak (hocjako či výzor či charizma či padajaký vnútorný drb) že sa mimovolne snažím furt na danú soobu kukať
Mne sa páčia také ,(keby som muž ), ktore maju čim zaujat, napriklad usmev, oči, také to vyžarovanie, proste len nech nieje ďalšia z tych nepodarených kopii nejakej bezprsej modelky ,s kabelkou od gučiho keď ma pri tom neprijemne vizerajuce nechty na ktorych je polka laku zmyta...a k postave, nech je proste primeraná povahou nech je sama sebou... bože, cítim sa zvlášne
Pre mna je dievca krasne samozrejme ked dobre vyzera, ked je mila, nezna, slusna, ma nejake konicky (nie je nic horsie ako pasivna zenska, co cely den presedi na fb/pokeci/birdzi/whatever) a aj nejake tie zivotne ciele.
Prirodzená, veľa kozmetiky býva na škodu. A z takým nejakým tajomstvom z jej vnútra, ktoré ma núti spoznávať ju... mohla by mať podobný svetonázor ako ja...
A myslím, že máš na krásu privysoké naroky, lebo ten dole by sa dalo povedať, ze je krásny až nadpozemsky, ale tak to nie je fotka skutočne žijuceho muža, ale akejsi fantasy postavy a vôbec, oči má prekrasne
@hoperpohroma hlavne ze minule si sa isla urobit na jednej profilovke >_____> a btw to bude asi tym ze mas dost divny vkus. a este k tomu @5 skutocnost je mozno taka ze on to myslel zo srandy a ty sa iba na nieco hras
@lawey akoze vcera som v cakarni kukala na jednheo tak ze som musela kukat , a to nebol uplne moj typ a teraz som prisla z krcmy kde bol s dalsim kt. som poznala no nechapacka uplne
ja som tym myslela nazivo dopici. nazivo, akoze na ulici to vidis, nie fotku na nete ktoru si vie kazdy vygooglit.
a ja sa na nic nepotrebujem hrat O________o neviem co by mi to dalo do zivota, nezijem internetom, nepotrebujem zakladat fora o digestoroch ani o vianocnej vyzdobe, myslim ze teraz nadisiel ten spravny cas aby si prave ty drzal hubu
@hoperpohroma kludne by som sa stavil ze som to za zivot pouzil viackrat nez ty bud v takomto tvare >__> alebo >__< akurat na birdzi to nepouzivam odkedy som to dal na koniec vety a jednu z tych sipok nechcelo zobrazit
no ja cs nehram od nich to nemam urcite proste sa mi kombinacia tych dvoch znakov zdala uplne idealna na to aby vyjadrila to co som chcela, fakt som to este nevidela pred sebou pouzite
a ani flysser to na zaciatku nepouzival a na neho som toho smajla adresovala velmi casto (lebo iny sa ani nedal) tak si ho proste osvojil *nasraty smajlik, ktory na birdzi chyba*
rovnako ako kopu vyrazov (vytrubit, alebo niekto jeho oznacil za komunistu a potom on dalej inych oznacoval za komunistov, niekto jeho za zakomplexovaneho tak on dalej ostatnych za zakomplexovaych, proste si nevie vymysliet nic vlastne)
je zvlastne, ze pri takychto otazkach prichadza vacsina komentarov prave od zien ja osobne uprednostnujem vo vztahoch prirodzenych blondiacikov a keby som bola muz, tak by som sa asi preorientovala na prirodzene blondinky. neviem preco to tak je, ale evokuju vo mne detstvo a urcitu nevinnost, tiez mi pridu taki blizsi. zvysok vzhladu az tak neriesim, pokial nemaju nejaku vyrazne nesympaticku tvar.
Krása ženy spočíva najmä na jej fyzických črtách tváre - celková tvár, oči, nos, konštelácia celej fyziológie vlasov...
Žena nemusí byť nevyhnutne štíhla ako špajgla...v prípade, ak má peknú tvár, tak zaujme muža skôr ako žena, ktorá tak veľmi do tváre pekná nie je. Samozrejme, potom zohrávajú dôležitú úlohu aj iné elementy ako postava, prsia, zadok, nohy...no trúfam si povedať, že tvár je prvoradá...resp. niečo, čo si človek všimne ako prvé (a to aj u žien pri mužoch) Veď koniec koncov, kam sa pozeráme osobe najčastejšie? Jasné, že do tváre... do očí...chápeme sa...
@hoperpohroma nenazvala by som ich mampičistami, ale ich výzor pri nadväzovaní vzťahov nie je tak podstatný. podvedome si podľa ich výzoru neurčuješ, nakoľko sú schopní odrodiť deti, starať sa o ne a či sú dostatočne mladí
Musí prejsť nejaká iskra... Žiaden chalan nebude chodiť s babou ktorá sa mu nepáči... to je základ a nech nikto nehovorí že nie... Baba by mala byť milá, inteligentná a v neposlednom rade vyzretá. Mladých báb na vzťah máte po meste dosť ale ani jedna z nich nieje tá čo hľadáte.... ťažko povedať dnes je to ťažké.... Mne osobne podľa výzoru sa páčia menšie čož je 160-170, na vlasoch nezáleží ak sa mi zapáčia tak trebarz aj fialové úprimný úsmev, piercing nerobí problém len nech doprepichovaná jak nástenka, prvý rozhovor je dôležitý... vtedy aj zistíte či ten človek nieje uplne vypatlaný je toho veľa .....
To je dosť zaujímavá otázka na ktorú sa nedá stopercentne odpovedať všetko to závisí na situácii, okamihu keď sa s tou babou stretnem čo ma na nej okúzli, jej pohyby, to čo rozpráva a niekedy to môže byť aj úplná volovina ale keď to vie pekne podať tak som z nej namäkko, veľa závisí aj od poznania človeka čím dlhšie niekoho poznáme tak nás ani nemusí priťahovať teda naoko môže byť fyzicky škaredý ale vnímame ako myslí a ako koná a to zohráva tiež veľkú kladnú hodnotu. Záleží len na tom ako si určíme hodnoty. Mne osobne sa páčia baby s doboru postavou to je najvyššia hodnota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
pacia sa mi male dievcata (do 160 cm) s dlhymi vlasmi a stihlou postavou a s velkymi ocami
ja osobne rozlisujem pojmy "krasna" a "sexy"
@5 ja rozlisujem aj pojem zlatá
@9 co? nemyslis vazne
priklad - nieco taketo:
ale krasa je pre mna nieco uplne ine, neviem to ani popisat
napriklad toto je podla mna krasny chlap. a nieco take som nevidela urcite
A myslím, že máš na krásu privysoké naroky, lebo ten dole by sa dalo povedať, ze je krásny až nadpozemsky, ale tak to nie je fotka skutočne žijuceho muža, ale akejsi fantasy postavy a vôbec, oči má prekrasne
ale ja tiez nie som ziadna tuctovka
a s peknym zadockom
ja som tym myslela nazivo dopici. nazivo, akoze na ulici to vidis, nie fotku na nete ktoru si vie kazdy vygooglit.
a ja sa na nic nepotrebujem hrat O________o neviem co by mi to dalo do zivota, nezijem internetom, nepotrebujem zakladat fora o digestoroch ani o vianocnej vyzdobe, myslim ze teraz nadisiel ten spravny cas aby si prave ty drzal hubu
nikoho na svete som nevidela pouzit >____________> predo mnou a nejaky dement si sem pride a zacne to pouzivat tiez
minimalne urcite predo mnou
tento >_______< uz celkom typicky je, ale tento >________> je proste moj! lebo to uplne vystihuje moj vyraz :´(
akoze ked sa tu uz bavime o hrecoch...
nie je o čom
no ja cs nehram od nich to nemam urcite proste sa mi kombinacia tych dvoch znakov zdala uplne idealna na to aby vyjadrila to co som chcela, fakt som to este nevidela pred sebou pouzite
a ani flysser to na zaciatku nepouzival a na neho som toho smajla adresovala velmi casto (lebo iny sa ani nedal) tak si ho proste osvojil *nasraty smajlik, ktory na birdzi chyba*
rovnako ako kopu vyrazov (vytrubit, alebo niekto jeho oznacil za komunistu a potom on dalej inych oznacoval za komunistov, niekto jeho za zakomplexovaneho tak on dalej ostatnych za zakomplexovaych, proste si nevie vymysliet nic vlastne)
@35 strasne rozkysnuty, ze
Žena nemusí byť nevyhnutne štíhla ako špajgla...v prípade, ak má peknú tvár, tak zaujme muža skôr ako žena, ktorá tak veľmi do tváre pekná nie je. Samozrejme, potom zohrávajú dôležitú úlohu aj iné elementy ako postava, prsia, zadok, nohy...no trúfam si povedať, že tvár je prvoradá...resp. niečo, čo si človek všimne ako prvé (a to aj u žien pri mužoch) Veď koniec koncov, kam sa pozeráme osobe najčastejšie? Jasné, že do tváre... do očí...chápeme sa...
Kika Svarinská - to je pre mňa prototyp krásnej ženy
Lia Marie Johnson
Krásna, nádherná, očarujúca, woooooow :3
chlapom to je jedno. chlap aj tak nemá byť zrovna krásny.
samozrejme, keby sa stale lutovali ze nie su dost pekni, bolo by to na plac ale nemuseli by byt az taki mampicisti ako su
budem sa opakovat dievca je mlade a uz teraz ma rit ako moja 42 rocna mama...