To som chcel vedieť. Pretože si napísal, že "chakani na úrovni asi vedia o čo ide......." Tak som sa začal obávať, že všetci tí, ktorí nevedia o čo ide, nie sú na úrovni. Ešteže je tam slovo "asi".
Čiže na úrovni sú potom všetci? A ak nie, tak ktorí ľudia nie sú na úrovni?
"chakani na mojej úrovni asi vedia o čo ide......."
Z toho je jasne, ze @alpynus nie je na (tvojej) urovni a ja tiez nie. Osobne verim, ze tak hlboko ani nikdy neklesnem. Teda urcite nie, cestou tak hlboko dole by som sa 100% zastrelil.
my vieme, ale ťažko sa nám verí/zvyká na to, že tvoje fóra už (možno?) tiež nie, a okrem toho, čisto racionálne, aký by si mal dôvod zamlčovať podmet, pokiaľ na ňom nie je nič neslušného/urážlivého/perverzného ?
alebo je tu potom druhá varianta, že ani sám nevieš čo si myslel, ale proste si si chcel počkať na pár ľudí ktorí budú myslieť na kokotiny, aby si si na nich potom mohol...
@midnight maš 50% aj ty pravdu, ja sa však snažím aby lbirdzáci začali premýšľať a nie všetko dostali lopatystický (viete že, čo si mal na raňajky, a pod.) treba tu zmenu, ktorá možno bude aj na niečo dobrá......skúsiť to môžem, nie?!...filip
@areyco v mestskom parku sa to môže rýchlo stať, buď rád, že sa to nestalo...
@zajko30 sa vyjadruj poriadne a neurazaj zase ostatnich uz v nadpise a viem naco narazas a aj keby som nevedel, tak neznamena,ze nie som na urovni. Ty si neni na urovni, ked tu pises ako pises a zmyslas tak, ze este sa pytas na to inych ludi na slusnom serveri a nepises jasne a zretelne ked vas niekto cooo? No napis to,alebo sa hanbis, len to napis!!! Vravim ti zacinas si velmi moc koledovat!
@midnight presne tak ide mu len o to,aby vyvolal zase hadky to je cely on nechutna buzna co ma hovno za rafikom!
to sa mam hned po zobudeni dogrcat alebo co ? tu zbytocne nenamotavaj a nemoralizuj, lebo na toto sa neda pozerat.. ak maju byt taketo diskusie a ankety nejaka "zmena" tak to sa zachovam asi velmi konzervativne a poslem ta dopice.
a ze zivot nie je iba o perverznostiach? Toto mi povie buzerant, ktory uz tyzden spamuje birdz fotkami dalsich polonahych metrosexualne vizerajucich k*k*t*v, ze clovek ani nema chut sem chodit.
Ak mas ten svoj "luxusny" bytik a tolko "kamartov" ako "gigolo" tak nechapem preco travis tolko casu tuna a nie s nimi. Tusim si len nafuknuta bublina plna picovin. Asi ich nakoniec nie je tak vela a z bytu je asi len izba. Nemam nic proti teplym, kym sa nedrbu na verejnost (nemusia to skryvat, ale naco to prezentovat!). Musis mat strasnu dilemu, ked ides na zachod, ci si sadnut, alebo klaknut, lebo seres s kazdym slovom co ti vyleze z huby.
Posledne co birdzu chybalo je nejaky curak co sa musi podpisovat pod kazdy koment, ktory zacina jeho nickom.
omg ....... co je na tom nadpise nezrozumitelne .........ved sa pita ci vas boli ,ked vas niekto kopne do rozkroku...................nie som chlapec ale viem ,ze to boli lebo to kazdy vie,ze to boli..................omg...................ech strasne DAC
On myslí,či ich to bolí keď ich niekto dáva do riti (dosť dlho mi trvalo kým som na to prišiel,musel som si prečítať jeho profil).A chalani na úrovni sú podla toho chuja gayovia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ospravedlňujem sa, ale vetu "veru tak si to napísal tý" neviem presne preložiť do svojho jazyka.
Mimochodom, znak "?" na konci @1 značí, že som sa ťa to pýtal, nie vypovedal.
ale nemyslím, že by si nebol na úrovni, len to nechceš pochopiť!!.filip
> ano nie su na úrovní, ale si si to napísal sam na seba...
Akým spôsobom som sa dá v otázke niečo konštatovať? Teda tí, ktorí nevedia, že čo označuješ záhadným zámenom "to", nie sú podľa teba na úrovni?
> ale nemyslím, že by si nebol na úrovni, len to nechceš pochopiť!!.filip
Tak som na úrovni alebo nie?
A čo to vôbec znamená, keď niekto je na "úrovni"?
Čiže nie som na úrovni, pretože neviem, čo si sa spýtal. Rozumiem tomu správne?
Ja ani nechcem vedieť, že o čo ide. Chcem vedieť, či nie som na úrovni, keď neviem, o čo ide. Teda som alebo nie som na úrovni?
To som chcel vedieť. Pretože si napísal, že "chakani na úrovni asi vedia o čo ide......." Tak som sa začal obávať, že všetci tí, ktorí nevedia o čo ide, nie sú na úrovni. Ešteže je tam slovo "asi".
Čiže na úrovni sú potom všetci? A ak nie, tak ktorí ľudia nie sú na úrovni?
"chakani na mojej úrovni asi vedia o čo ide......."
Z toho je jasne, ze @alpynus nie je na (tvojej) urovni a ja tiez nie. Osobne verim, ze tak hlboko ani nikdy neklesnem. Teda urcite nie, cestou tak hlboko dole by som sa 100% zastrelil.
sú tri veci v živote človeka, ktoré normálne chápajuci musí veriť a to je:
viera, nadej a láska.........
každý čo myslel na ko.otiny a je ich tu dosť, nech sa nad sebov zamyslí, život neni o perverznostiach....
filip
my vieme, ale ťažko sa nám verí/zvyká na to, že tvoje fóra už (možno?) tiež nie, a okrem toho, čisto racionálne, aký by si mal dôvod zamlčovať podmet, pokiaľ na ňom nie je nič neslušného/urážlivého/perverzného ?
alebo je tu potom druhá varianta, že ani sám nevieš čo si myslel, ale proste si si chcel počkať na pár ľudí ktorí budú myslieť na kokotiny, aby si si na nich potom mohol...
@areyco v mestskom parku sa to môže rýchlo stať, buď rád, že sa to nestalo...
@midnight presne tak ide mu len o to,aby vyvolal zase hadky to je cely on nechutna buzna co ma hovno za rafikom!
1.
moja "uroven" mi nedovolila pochopit prvu vetu
2.
a ze zivot nie je iba o perverznostiach? Toto mi povie buzerant, ktory uz tyzden spamuje birdz fotkami dalsich polonahych metrosexualne vizerajucich k*k*t*v, ze clovek ani nema chut sem chodit.
Ak mas ten svoj "luxusny" bytik a tolko "kamartov" ako "gigolo" tak nechapem preco travis tolko casu tuna a nie s nimi. Tusim si len nafuknuta bublina plna picovin. Asi ich nakoniec nie je tak vela a z bytu je asi len izba. Nemam nic proti teplym, kym sa nedrbu na verejnost (nemusia to skryvat, ale naco to prezentovat!). Musis mat strasnu dilemu, ked ides na zachod, ci si sadnut, alebo klaknut, lebo seres s kazdym slovom co ti vyleze z huby.
Posledne co birdzu chybalo je nejaky curak co sa musi podpisovat pod kazdy koment, ktory zacina jeho nickom.
Arrrrgh....
mas tu tepleho chuja, do ktoreho si mozes kopnut a ktoremu mozes z plnych pluc vynadat.... no nechaj si to ujst!
Jak dobre to zbavuje stresu
@slipknot619 som myslel ze si to pochopil z mojho komentu ale asi nie