CHALANI, CHLAPI, MUŽI toto je otázka len a len pre VÁS
Aké baby sa vám páčia? S akými babami ste doteraz chodili? Nakoľko je u vás dôležitý výzor a čo rozumiete pod pojmom výzor. Aká je pre vás sexy baba? Všimnete si skôr chudučkú babu ako babu s normálnou postavou (takú, čo jej nevidieť kostičky)? Ďakujem za
Takze komunikativna a aspon troska zmysel pre humor aby mala (aj pre trapny, cierny, suchy, od veci humor) pretoze taky mam rad Postava normalna ani chuda ani moc pri tele. A aby mala dlhe vlasy nezalezi na farbe .
Pacia sa mi modrooke tmavovlasky, doteraz som nechodil v podstate s nikym (tu jednu ani neratam, prakticky to nebolo NIC), vyzor pre mna nie je vo vztahu velmi dolezity, mozno jedine pri prvom kontakte a prvych sympatiach, sexy baba? co ja viem... cierne vlasy, modre oci, jemne tenke cierne linky na ociach, tmavy ruz, ale nie moc, pripadne ziadny make up, stihla... co ja viem... samozrejme, ze skor si vsimnem prirodzene stihle dievca, nez nejaku vychrtlu vyzlu. staci?
fajn, rozdeľme si to na dve vetvy, prvá vetva, tzv. komerčná, prvoplánová, a náhodou stále reálna: vysoká, dlhé nohy, čierne vlasy (nadpriemerne som vysadený na tmavovlásky), inteligentná, s inteligentným humorom a bez citu pre detaily, so schopnosťou odzbrojujúco sa vyjadriť ku ktorejkoľvek téme a odzbrojiť pri tom osadenstvo svojim nenúteným šarmom a lolitovskym úsmevom.
slabosť mám pre party animal girls, ktoré však nepodliezajú prah dôstojnosti a častokrát ľudskosti ako takej, a práve to z nich robí výnimočné. byť tak blízko tak atraktívnej chlipnosti a neodchlipnúť si.
druhá vetva, tzv. nekomerčná (aby si tu ľudia o mne nepomysleli, že som neskutočný despotický narcísek a k tomu ešte vééľmi naivný):
dievča, ktoré zaujme a prinúti ma nad ňou aspoň nejakú chvíľku premýšľať. jednoducho neviditeľné fluidum, ktoré vás k nej priviaže, a vtedy sú vlasy, nohy, charakter častokrát na druhom mieste.
no takze podla mna idealny/a partner/ka neexistuje ale tak cca sa budem snazit priblizit ten "moj typ"
no takze uz nerozlisujem ci sa mi pacia blondinky alebo brunetky pretoze kazda z nich ma nieco "do seba" urcite viem ze sa mi nepacia dievcata s rysavimi vlasmi a potom tie co si ich tak extremne farbia na cerveno a tak potom ale na 1000 % viem ze sa mi pacia nizke baby pod 170cm pripadne pod 160cm proste neviem preco ale asi som sa s tym narodil ja neviem pacia sa mi a neviem preco . farba oci ani farbu velmi nerozlisujem ale ked by som si mal vybrat pacia sa mi zelene oci , zelenomodre, modrozelene a modre ale napriklad aj tmavsie oci niesu zle zalezi na pohlade do nich podla toho ako ma uputaju proste. dalej postava ... noo... myslim si ze na postave nezalezi. proste musi mat ten clovek istu charizmu ktorou ma uputa a potom mi je jedno ako vyzera. hlavne je sa s dotycnou vediet porozpravat nie ze skoncime pri otazke ako sa mas ? - dobre ... a dalej nasleduje 3 a pol hodiny ticha a potom ze tak ahoj ja uz idem ... verte mi aj toto som zazil ..
to je asi tak vsetko co som chcel dufam ze vam to staci
ja si myslím že výzor je do určitej mieri dôležitý ale mna aj tak ako prvé zaujme vystupovanie, ale doteraz som mal tu česť chodiť s velmi komunikatívnym a nespútaným dievčaťom takže občas to bolo ťažké ale práve to ma na tom bavilo najviac...
a aká baba je sexi? podla mna taká čo predovšetkým vyzdvihuje a vie o svojich prednostiach a nie silou mocou prekrýva nedostatky,...
na dievcatach sa mi strasne pacia zelene oci, nie preto, ze ja mam zelene (no mozno aj) , proste ma pritahuju, su take zmyselne..ale zalezi hlavne na tom, aky ma pohlad a tvar oka, na farbe az tak nie.. milujem male nosy, mozno preto, ze ja taky nemam ... no a postava.. pacia sa mi dievcata nizkeho vzrastu (nie preto, ze aj ja som ) ..ale niektore co poznam vysoke, tak su krasne, kazdemu pristane nieco ine ale vacsinou take, aby ich bolo za co chytit. a vlasy najlepsie dlhe huste zdrave a je potom uz jedno, akej su farby .. a srasne sa mi paci, ked ma dievca linky, skoda ze ja si ich neviem spravit..
... liberalne , citlive , nezne ale zaroven drave , trosku zasnivane ,romanticky zalozene ale predsa spolocensky zdatne , volnomyslienkarky ... a hlavne aby boli umelecky zalozene ....
Samozrejme ze si vsimam aj vyzor ale mne staci baba ktorej rozumiem pokecam s nou a tak co sa tyka tela tak nie chuda nie tlsta ale plnostihejsia....174cm 65kg v spravnych miestach...ale nechapem baby ktore maju boky jak hovado a daju si obtiahnute gate pri pase...
brunetka ale to je jedno ,aká je hlavne ma zaujalo,pekná je tiež a neviem na nu prestať mysliet aj ked sme sa dlho nevideli chcem ist strasne este niekde s nou na rande.
viete, čo je zaujímavé? väčšina z vás opisuje presne nejaký typ dievčaťa z predstáv alebo možno aj zo skutočnosti, ale do detailov. na otázky, ktoré som položila v úvode sa dá odpovedať hocijako, stačí si len vybrať. niektoré odpovede sú fakt zaujímavé. BTW - táto "anketka" súvisí s mojim najnovším blogom, kde som čitateľom sľúbila prieskum, nakoľko je výzor pre chalanov dôležitý
ja sa rad pozriem na peknie dievca hej, ale ak by som mal mat normalny vztah, tak vyzor nieje podstatny, chcem aby som bol pre dievca bohom, no a aby ona bola moja bohyna, musela by to byt velka osobnost, koli kotorej by som sa vysral na vsetko ostatne, ale to co ja poskytujem, to vyzadujem,,, no a este som so ziadnym dievcatom nechodil. tot vse SALVE
@sula ak mas siroke boky tak sa da vysat tuk.....zijeme totiz v 21.storoci a daju sa aj boky schudnut len treba drzat dietu a cvicit napriklad......da sa to....
@malcharek pochop ty uz konecne ze stym nic nespravis pretoze tie boky su kosti!. ...jednoducho mas siroku panvu tak aj boky to zalezi od stavby tela ...to je ako to ze niekto sa narodi velkymi ramenami a niekto s malymi a s tym sa tiez nic nespravi jejda
@sula tie baby dole na stranke z bokov evidentne neschudli ze???Niektore z nich som osobne aj videl,stryko u ktoreho robim tak ma s touto firmov nieco docinenia...TAKZE TOTO SU NENI FAKy!!!!!!Tak my ntrvd opak!!!!trubka!!!
@45 ide o casy ako 3-9mesiacov....za mesiac sato neda ako si velmy vela ludi mysli a preto skoncia bez uspechov a vravie ze to nejde...treba nezrat (len jest!) a cvicit......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
slabosť mám pre party animal girls, ktoré však nepodliezajú prah dôstojnosti a častokrát ľudskosti ako takej, a práve to z nich robí výnimočné. byť tak blízko tak atraktívnej chlipnosti a neodchlipnúť si.
druhá vetva, tzv. nekomerčná (aby si tu ľudia o mne nepomysleli, že som neskutočný despotický narcísek a k tomu ešte vééľmi naivný):
dievča, ktoré zaujme a prinúti ma nad ňou aspoň nejakú chvíľku premýšľať. jednoducho neviditeľné fluidum, ktoré vás k nej priviaže, a vtedy sú vlasy, nohy, charakter častokrát na druhom mieste.
no takze uz nerozlisujem ci sa mi pacia blondinky alebo brunetky pretoze kazda z nich ma nieco "do seba" urcite viem ze sa mi nepacia dievcata s rysavimi vlasmi a potom tie co si ich tak extremne farbia na cerveno a tak potom ale na 1000 % viem ze sa mi pacia nizke baby pod 170cm pripadne pod 160cm proste neviem preco ale asi som sa s tym narodil ja neviem pacia sa mi a neviem preco . farba oci ani farbu velmi nerozlisujem ale ked by som si mal vybrat pacia sa mi zelene oci , zelenomodre, modrozelene a modre ale napriklad aj tmavsie oci niesu zle zalezi na pohlade do nich podla toho ako ma uputaju proste. dalej postava ... noo... myslim si ze na postave nezalezi. proste musi mat ten clovek istu charizmu ktorou ma uputa a potom mi je jedno ako vyzera. hlavne je sa s dotycnou vediet porozpravat nie ze skoncime pri otazke ako sa mas ? - dobre ... a dalej nasleduje 3 a pol hodiny ticha a potom ze tak ahoj ja uz idem ... verte mi aj toto som zazil ..
to je asi tak vsetko co som chcel dufam ze vam to staci
a aká baba je sexi? podla mna taká čo predovšetkým vyzdvihuje a vie o svojich prednostiach a nie silou mocou prekrýva nedostatky,...
dufam, ze nevadi, ze som sa vyjadrila
nie, k teme: Kazda moja frajerka bola uplne ina... cize to asi nebude ten vyzor
vyholená alebo nevyholená
2.Žiadnou
3.Nebyť obezná ani chrt
4.V sexy oblečení
5.WTF?
Veľmi stručne ale výsdižné
ale ved tam si zapinas gate ....ako to mozes mat volne bez toho aby ti nepadli
Sexi kosť po mojom je taká... štýl 50. rokov. So všetkým okolo. Teda žiadna vychrtlá kosť, normálna postava.
» www.muscle-fitness.cz/index.php?optio...