Na Zš v 7 rocniku sa mi stala asi ta najhoršia vec ktorú som v živote spravil. Sotil jedno krásne inteligentne dievča o stenu. Ano bola to totalna hlúposť, tomu dievčaťu sa poskodila chrbtica , pričom musela odísť zo školy kvoly pocetnym operáciam a rehabilitaciam. Avšak v 9 rocniku sa vratila a tie d 2 rocniky hravo zvladla a nastupila do 9 s nami. Ja som sa jej nevedel pozrieť ani do očí strašne mi bolo zle keď sme m ju iba zazrel. Naše cesty sa rozisli po základné. Avšak na Vš na zapise pred 2 rokmi znova uvidel. Boli sme tam 200 študentov, ona si sadla ku mne akoby som jej nič nespraaavil ani nc v pohode. Referentka v prednaskovej sale začala hovoriť o tom že máme na vs 2 semestrovu telesnú. A ona mi zrazu vytiahla ztp preukaz z tým že nesmie cvičiť kvoly chrbtici. Citil som sa nesmierne hlúpo. Z jednej strany som pocitoval hanbu ale z druhej sa mi to dievča strašne zapacilo. Dosť rozporuplne pocity. Naspäť autobusom do roznavy som sa za poriadne dlhú dobu rozplakal ako malý chlapec čo som sposobil mladej krásnej inteligentnej slecne z najkrajším usmevom aký som kedy videl pri žene. Keď som prišiel domov tak ma čakala žiadosť o priateľstvo. Písal som si s ňou ako z nikým každé jej slovo som hltal. Avšak jedno som prehltnúť nevedel. Mala frajera. Aj dodnes ma to trápi. Počas tých 2 rokoch som m mal 3 ženy....ani z jednou mi to nevydrzalo,,,par mesiacov a bum koniec....neustale som myslel na moJu spoluziacku ajked som riesil iné...v súčasnosti ptembry sa však toto dievča ide vydávať. Série ma to. Série ma to že som jej ublizil natoľko že sa nemoue poriadne ani zohnut ani zabehat ani cvičiť, série ma to že ma aj tu svadbu...a ešte jedna perlicka ...z tým chlapcom sa zoznamila v kúpeľoch kvoly rehabilitacii chrbtice. Možno je to nahoda ale mne sa zda že boh ma potrestal. Udrel som ju,,,ona ma doživotné nasledky,,zalubil som sa do nej,,,ona ma svadbu z chlapcom ktorého spoznala vďaka tomu že som ju hrubo sotil...je mi na grc zo seba fakt..lutujem ten moment a aj budem do konca života že som sa vôbec dotkol takej dokonalej ženy tak hrubo a nevludne.
len pri sexe a len keď si pýtala ale to boli také mierne, v rámci možnosti facky (vedeli sme sa pri tom velmi dobre baviť hh) ... no dobre a teraz preč od mojej uchýlnej sexualnej minulosti ... nie nikdy som ženu neudrel a nikdy by som to neurobil ... nie som idiot a viem sa ovládať, aj keď osm mal chuť ju občas ovaliť niečim po hlave, miesto toho som na ňu zvýšil hlas a o nejaký čas sa na ňu opät vrhol, lebo hnevať som sa dlho nevedel ... teda pokial nešlo o niečo vážne
Raz ale viem že sa to dotyčnej osobe páčilo aj o to jej šlo keď ma už nevedela vynervovať tak aby som jej dal facaláša tak mi proste pri*ebala na nos ,mne sa pustila krv no a viete čo je veľa tj veľa a tak som sa napriahol a sadla.... aj ona aj pecka,nechápal som však tomu že sa aj potom smiala ,to bolo ale asi tým chlastom alebo to proste mala rada
ked sme boli mensi s bratom sme sa permanentne mlatili
a raz ma frajo omylom udrel,dal mi laktovkou do hlavy,ked sa otacal a nevsimol si ma a vzhladom na jeho svalovu hmotu+vysku+silu a moju krehku postavu sa mi pred očami zjavili fakt take tie hviezdy D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(Hoci sú indivíduá, ktoré by si zaslúžili... )
a raz ma frajo omylom udrel,dal mi laktovkou do hlavy,ked sa otacal a nevsimol si ma a vzhladom na jeho svalovu hmotu+vysku+silu a moju krehku postavu sa mi pred očami zjavili fakt take tie hviezdy D