cisti si aj vtaka pre mna za mna... ale nie vazne... ja nevidim na nicom nic zle, pokial ten clovek co to robi neublizuje tym druhym... ja si tez mozno raz za mesac pretrem plet nejakym svinstvom z lekarne
ako si čistíš pleť ? nejaké tipy,rady? bo ja keď som mal dlhé vlasy tak som nepotreboval na tvári sa čistiť, stačilo ráno večer sa umyť a nič žiadne vyrážky,teraz keď som sa dal ostrihať, tak všade a už ma to štve !
@7 kupis si v drogerii take vatove tamponiky, nejaku cistiacu pletovu vodu, mozes napr. garnier..alebo z lekarne ale tie su drahe stoja 400sk teda tie co pouzivam ja...no a normal poto vycistis tym tamponom...
@7 zabudla som este ze vzdy rano a vecer, teda aspon ja si tak cistim, minimalne, lebo rano mam strasne mastnu po noci a vecer mam strasne mastnu po celom dni...a medzitym neni cas...
akože dvakrát denne, a aj pri tom mam dojebany ksicht neviem jak by som vyzeral bez toho, po pri tom existujú aj všelijaké krémy, ale najlepší z nich je asi Sébium od biodermy, a niektoré čistiace vody sú fakt na riť, mam po nich taky nejaky divny ksicht
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
3,..ta ak bude starsi ta bude potrebovat inu starostlivost, ako teraz..
prehanam
ale moja plet je taka blba, ze ked pouzivam nejaky pripravok, takona si nam zvykne a potom je voci nemu imunna tak casto menim