Ze vraj Anglicanky? Pockaj, ked ti raz navaria vareninu baraninu s matovou omackou, ako sa to stalo mojmu strykovi pocas studijneho pobytu v Anglicku... Skoro sa zblaznil, ked to musel jest.
A poznas ten vtip:
Navstivi jeden kamarat druheho a po prichode si chce ist do kupelne umyt ruky. Ten druhy ho chce zastavit, ale je neskoro... O chvilu ten kamarat zdesene vybehne z kupelne a vola: "To je strasne! V tvojej vani lezi mrtva Francuzka!!!" A ten druhy na to: "Ale kdeze, je to v pohode, to je ziva Anglicanka..."
Mozno je to suchy humor, ale predsa aj tym su Anglicania povestni....
@walterdonath som kuchar,varim v anglickej kuchyni... jedol som uz vselijake grcky,a zdvihal sa mi zaludok zo vselicoho,ale to co mi dal minule ochutnat,tak to bola ina kava. ak si dobre pamatam tak besamelova omacka s rebarborou,zelerom,strasne vela cesnaku,kel,por,hrasok,mata nemohla chybat,a k tomu pyre zo sladkych zemiakov. pri akomkovlek sebazapreni som to do seba nemohol dostat,ale bol taky chapavy ze ho to snad neurazilo ze som to nedokazal zjest
inak este stale mozem povedat ze anglicanky su pekne,pre mna velmi pritazlivy typ zien
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
(je mi jedno ze je to odveci
ale mrte sa mi na nich páčia tie uniformy!!!! aj ja chcem!
@schizoofrenik ti povie.
Oné.
Ale také musia byť.
Nie hentaké, ale také.
@zuzanne112 jj aj mne chalan co tu je vravel ze tu pekne baby nie su,ale akoze ked chodim po meste tak to je ako v raji pomaly mne sa strasne pacia
aj ked zalezi od vkusu
tato je fakt kus
» www.birdz.sk/forum/chalani-c...
Ona je anjelske stvorenie
Ze vraj Anglicanky? Pockaj, ked ti raz navaria vareninu baraninu s matovou omackou, ako sa to stalo mojmu strykovi pocas studijneho pobytu v Anglicku... Skoro sa zblaznil, ked to musel jest.
A poznas ten vtip:
Navstivi jeden kamarat druheho a po prichode si chce ist do kupelne umyt ruky. Ten druhy ho chce zastavit, ale je neskoro... O chvilu ten kamarat zdesene vybehne z kupelne a vola: "To je strasne! V tvojej vani lezi mrtva Francuzka!!!" A ten druhy na to: "Ale kdeze, je to v pohode, to je ziva Anglicanka..."
Mozno je to suchy humor, ale predsa aj tym su Anglicania povestni....
inak este stale mozem povedat ze anglicanky su pekne,pre mna velmi pritazlivy typ zien