neviem ako ostatni ale ja sa vacsinou pri prvom kontakte divam do oci.. takze oci.. musia byt hrave, trosku detske, trosku strelene ale hlavne v nich musi byt iskra.. a najlepsie hnede
@antifunebracka vo mne to úplne evokuje všetky pocity, ktoré sa vo mne teraz melú...jednoducho to, aké vedia byť ženskú kruté....-.-" strašné...neviem sa z toho spamätať
hmmm tvar, postavu a to najdolezitejsie nakoniec- ako sa sprava, alebo ako je oblecena... vela prezradza aj to.... mne osobne sa mi nepacia take pubertacky co su preafektovane, a ruzovucke ako barbinky.... skor nieco take serioznejsie elegantnejsie... co je pekne a nevybije to hned oči
tvár, oči, vlasy a potom to ostatné... krása síce nie je všetko, ale nikdy nie je na zahodenie. a ešte ak je pekná chudá s dobrou riťkou a ešte k tomu brunetka tak je to presne moj typ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nemôžem za to proste no
2.Z peknej misky sa nenaješ , keď je prázdna
takže podľa mňa je najlepšie keď je všetko v súlade...z každého rožka troška
a najprv si všimnem celú ju, tak komplexne
taktiez postava robi dost vela aj ked je baba skareda v tvari a stara sa o svoju postavu tak to dost zavazi
uhm, Bnarodeniny...huráááá...(ach)
Potom podla toho ako je otočená, ak zo zadu tak zadok, ak z predu tak predok.