@demoniqangel takze zena tak ako ju stvoril boh (podla niektorych teorii) podla teba vobec nie je pekna, a na to aby bola pekna sa musi obliekat a malovat? zaujimave..
A k téme...za prvé, áno, slovo vagína je dosť odpudivé. Za druhé, podľa mňa nie je ktovieako pekná žiadna VAGÍNA...chlapov vzrušuje skôr jej funcia Do rámiku by si fotku asi nedali, lebo je PEKNÁ
Určite mali byť na výber skôr veci ako prsia, nohy, zadok, pery, oči...
Ale asi tú anketu robil nejaký pubertálny nadržaný výrastok
@mefistofel čo ja viem, podľa mňa, keď ženu vzruší (vnútorne, nie tak, že zvlhne pohľad na penis, tak preto, lebo sa jej to spája s niečím vzrušujúcim, ak chápeš, ako to myslím...asociácie so sexom.
A myslím si, že podobné je to s mužmi, či nie? Nepozeráš sa rád na vagínu len preto, lebo sa ti pri nej vynárajú príjemné asociácie? Alebo sa ti páči ako objekt - esteticky?
Myslela som to tak, že podľa mňa, keď je aspoň kúsok tela - či už prsia, alebo lono, alebo čo chceš, je zahalené, nemusí to byť šatami, ale napr. spodným prádlom alebo prikrývkou, tak vyzerá tak, že proste nemáš všetko naraz na tácke, ale je to tajomné a máš čo odhaľovať, čo podľa mňa pôsobí príťažlivo a láka to zvedavosť človeka.
Vôbec si nemyslím, že namaľovaná vyvoňačkovaná žena je krajšia alebo “hodnotnejšia“, to vôbec.
@aversio Alebo stačilo povedať: “Mne sa viac páči žena úplne holá ale rešpektujem že niekto má iný názor“ a neoháňať sa strašne silnými slovami ako pätnásťročné decko čo si sem chodí honiť ego.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@orfea2 Vagína je strašne škaredé slovo. Proste samo osebe znie tak...čvachtavo.
@jimmycrow Ale penis na tom nie je popravde oveľa lepšie
A mimochodom KOZY sú toto
a pinda sa mi páči / nepáči - závisle na proporciách ... niektoré sú ňom ňom a iné zase také že sa človek musí prehovárať
a podobná anketa pre baby nebude? (ach)
@kissmeplease @bloodypunk a čo by tam dali?
A k téme...za prvé, áno, slovo vagína je dosť odpudivé. Za druhé, podľa mňa nie je ktovieako pekná žiadna VAGÍNA...chlapov vzrušuje skôr jej funcia Do rámiku by si fotku asi nedali, lebo je PEKNÁ
Určite mali byť na výber skôr veci ako prsia, nohy, zadok, pery, oči...
Ale asi tú anketu robil nejaký pubertálny nadržaný výrastok
@fleur1301 no napriklad mne sa paci aj jej vzhlad a nie len funkcia
A myslím si, že podobné je to s mužmi, či nie? Nepozeráš sa rád na vagínu len preto, lebo sa ti pri nej vynárajú príjemné asociácie? Alebo sa ti páči ako objekt - esteticky?
Myslela som to tak, že podľa mňa, keď je aspoň kúsok tela - či už prsia, alebo lono, alebo čo chceš, je zahalené, nemusí to byť šatami, ale napr. spodným prádlom alebo prikrývkou, tak vyzerá tak, že proste nemáš všetko naraz na tácke, ale je to tajomné a máš čo odhaľovať, čo podľa mňa pôsobí príťažlivo a láka to zvedavosť človeka.
Vôbec si nemyslím, že namaľovaná vyvoňačkovaná žena je krajšia alebo “hodnotnejšia“, to vôbec.
okrem toho, bodaj by sa na teba neurazila, keď na ňu reaguješ hentakým odveci spôsobom...
Ale jj, ja som tu tá bez mozgu.
@smajdalf diky za kompliment
@3 fuj