Videla som veci,ktorým by ste vy,ľudia,neverili....Útočné lode horiace na ramenách Oriona....videla som záblesky svetla v temnotách Tannhauserovej brány.A všetky tieto momenty sa stratia v čase ako slzy v daždi.Čas zomrieť....
vraj ..."sa s vami chce vyspať"... a možno navyše ešte aj povie "som taká smädná, že od hladu nemám ani kde spať"...no zober si to na krk...homelessáčku...
nechapem preco niekto nadava ze si vymyslame pri druhej moznosti... podla mna to je uplne normalne... ked si zamilovany tak s nou radsej stravis vecer aj keby mala byt v tej odpovedi ta najlepsia ku**a na svete ... aspon ja to tak citim
Chlapci to len tak si hovorite teraz ze date tu druhu moznost ale keby ste fakt boli v takej situacii zeby proti vam sedela nadrzana cica no neviem ktoru moznost by ste potom dali
No keď sa chce iba rozprávať a nič viac o čom to je? Nebudem sa dobrovoľne týrať pohľadom na nu keď má byť náš vzťah v rámci kamarátstva. Nič dobré by sa z toho nemohlo vykľuť. To sa na nu radšej pokúsim zabudnúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale nie sex nieje všetko ale tie zamilované pohľady su nanezaplatenie