ja mam rad skor redhead stocking milf ale kazdy ma svoj vkus..ako co pre koho muzatky slovo znamena..nemam rad premaznane mestske dievcatka co si lakuju nechty a sukaju pre pekne oci..radsej nejaku normalnu babu z dediny ktora sa neboji vyziev a je sama sebou
@mm47 nie myslel som to trochu inak.. ked je baba jebnuta,premaznana kurvicka co podotykam ze NIEJE mozno len kazda 25 baba na zemi tak ta 1/25 je baba ktora nema vyhradeny vkus..babu nebojacu sa vyziev som myslel ako nemat strach z nasledkov..z bobou vijst si do mesta a poriadne to roztocit ale babu jebnutu (24/25) si predstavujem lahostajnu s vyhradenym vkusom ako blond,modre oci a bez nejakych zivotnych cielov..a ak nejaky aj je tak sa cely len toci okolo jebania a flirtovania s novymi chalanmy za ucelom len a len jebania
Pretože muži sú konzervatívnejší alebo skôr majú väčšie ego v tejto oblasti ... A žena nemá problém sa bozkávať s inou ženou, a pritom nemusí byť lezbička, no keď sa muž bozkáva s mužom, je len a len gay? Pochopil si to nejak?
Myslite nieco ako skareda obria zena ktora sa chova jednak nechutne a druhak ako chlap alebo transky ze chlap ktory si prioperuje prsa a vyzera jak zena?
Ak ide o to prve su nechutne, ale jendu poznam a ta mi furt hovori jak by ju niekto pojebal, a to su v okoli aj onormalne baby tak neviem..mozno nejaky novy trend?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ak ide o to prve su nechutne, ale jendu poznam a ta mi furt hovori jak by ju niekto pojebal, a to su v okoli aj onormalne baby tak neviem..mozno nejaky novy trend?