@6 ked ti to je nexutne tak mnne su zase nexutne tie vytocene k*****ky, co si myslia ze ked si aj p*********u vyholia a namaluju sa jak smrt, ze su sec xi a herecki
fuha nukeboy ty musis byt dobry humac, dufam ze mas aj bradu po zem a pod pazuchami krasne cibule vonavucke...
a rit si utieras? ci nechavas tak nech samo opada ked zaschne?
a nebojis sa ze ked ti holka bude robit fajku ze ju to postekli pod nosom a od smiechu ta kusne ? kamosovi sa to stalo len on jej nejaky vtip hovoril pri tom , ale to s ochlpenim je celkom realne tiez.
no ked pride teplo tak hej...a ked chcem aby som vyzeral upravanejsie a je to vidiet ..napriklad ked zdvihnem ruku aby som sa drzal v autobuse..preboha ved to musim mat oholene..ved to je spatne smradlave ...fuj
hm dredy pod pazuchami veru nie sú nič moc nemusi to byť furt hladke ako detská prdelka ale dlhšie ako 1 cm by to určite nemalo byť (bavime sa o chalanoch, u bab je to hnus aj kratke :/)
@nikeboy ja sa zas citim neswoj este aj pri citani tych twojich uzasnych postrehov..inac musim vzdat hold tete slovencinarke co ta ucila na zs...dokonalejsiu gramatiku nema snad ani samotny panboh ..
môj názor je taký že cez leto je to nevyhnutná záležitosť.... ale v zime ,,, ked ste naobliekaný a takmer nikto vam nevidí pod pazuchy je to len záležitosť dobrého pocitu z oholeneho podpazušia.....
alebo ked sa niekde ide (napr. kupalisko, plavaren) tak samozrejme ze hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a rit si utieras? ci nechavas tak nech samo opada ked zaschne?
a nebojis sa ze ked ti holka bude robit fajku ze ju to postekli pod nosom a od smiechu ta kusne ? kamosovi sa to stalo len on jej nejaky vtip hovoril pri tom , ale to s ochlpenim je celkom realne tiez.
alebo ked sa niekde ide (napr. kupalisko, plavaren) tak samozrejme ze hej
ps. a holka mne fajcit nikdi nebude!! neznasam tie namyslene p***********.
@20 my sme na zs mali len cestinu