@3 praveze nic dnes som bola uplne sokovana... bo som zistila ze vsetkym chalanom z triedy sa paci jedna tucna baba... vsetci povedali ze sa im chude baby nepacia (musim zacat priberat xD) a jedna baba z triedy je uplne chuda, tyncuje takze je vysportovana je pekna, haluzna, pekne sa oblieka, ma peknu tvar atd. ae niekomu sa nepaci bo je chuda omg....
tak ja už dávnejšie hovorím, že keď ma dievča zaujme svojou tvárou, tak to má u mňa vyhraté... a ešte keď k tomu sa pridá aj super postava..čo viac si môžem priať?
vyber si bohactvo a chorovbu alebo zdravie v chudober...sak ked moze mat clovek obe si vybera nie?a navyse obcas tam hraju dolezitu rolu aj ine faktory....
+ s tvarou sa casto vela toho nespravi ale s postavou skor...
no neviem mne sa tučné nepečia neviem prečo lebo by som jej robil asi zle aj z mami si pravidelne utahujem stoho ale len tak decentne že na konci sa spolu zasmejeme
to je ale pekne hnusne! chodit s babou s peknou tvarou a hustit do nej nech schudne >.<...ked schudne tak moze byt tak psychicky na tom zle ze ju chalan necha aj ked bude chudsia a pekna a to moze byt konec....no pekne pekne
ak má škaredú tvár to sa dá prežiť, dáš papierové vrecúško na hlavu a vyrežeš dieru na ústa a oči
s telom to je otázne každému sa páči niečo iné podľa mňa má každé dievča peknú postavu ak vie čo si obliecť aby sa zvýraznili jej pekné časti tela a samozrejme sa v tom musí cítiť príjemne, ak sa cíti neisto tak je to trošku divné
Vyberam si peknu tvar A inak, baba vas musi fyzicky pritahovat, inak ten vztah len tazko moze vydrzat, dobra dusa je mozno dolezitejsia, ale sama o sebe, zial, nestaci.
Nieje dobré sa do žiadneho vzťahu hrnúť. Neviem, čo by sa muselo stať, aby som si musel vyberať medzi škaredou postavou a peknou tvárou a naopak.
Skôr by som počkal, či sa nenájde niekto, kto mi bude vyhovovať v oboch smeroch. Resp. záležalo by od toho, že ktoré dievča má akú povahu, lebo napr. zbytočne by mala krásnu postavu a krásnu tvár, keby som s ňou vôbec nerozumel.
A ono v konečom dôsledku neexistujú škaredí ľudia, lebo čo sa nemusí páčiť Tebe sa môže páčiť inému. Takže radšej počkaj a nájdi si takú, ktorá sa Ti bude páčiť celá.
rovnako dolezite... neviem si predstavit ze budem bozkavat nikoho koho tvar sa mi hnusi... to iste s telom a inymy aktivitami ale tie moderne dievcata vazne nemusim... vychudnuta vyzera na 40kg, ksicht zmalovany ako klaun, no koniec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
dievca s peknou tvarou a zlou postavu?
alebo dievca s peknou postavou a zlou tvarou?
+ s tvarou sa casto vela toho nespravi ale s postavou skor...
Niektorej sa páčia chudí, niektorej tlstí (aby mali za čo chytiť) a mne sa páčia takí normálni. Aby to nebolo nejaké tintitko
s telom to je otázne každému sa páči niečo iné podľa mňa má každé dievča peknú postavu ak vie čo si obliecť aby sa zvýraznili jej pekné časti tela a samozrejme sa v tom musí cítiť príjemne, ak sa cíti neisto tak je to trošku divné
ale slovensky sú krásne dievčatá
Celkovo sa mi nepacia ziadny ludia pri sebe
Nieje dobré sa do žiadneho vzťahu hrnúť. Neviem, čo by sa muselo stať, aby som si musel vyberať medzi škaredou postavou a peknou tvárou a naopak.
Skôr by som počkal, či sa nenájde niekto, kto mi bude vyhovovať v oboch smeroch. Resp. záležalo by od toho, že ktoré dievča má akú povahu, lebo napr. zbytočne by mala krásnu postavu a krásnu tvár, keby som s ňou vôbec nerozumel.
A ono v konečom dôsledku neexistujú škaredí ľudia, lebo čo sa nemusí páčiť Tebe sa môže páčiť inému. Takže radšej počkaj a nájdi si takú, ktorá sa Ti bude páčiť celá.