1. neviem hodnotiť "len výzor", akonáhle na nejakú pozriem, tak už z výzoru ku mne prúdia dojmy o povahe (a kupodivu častejšie bývajú správne než nesprávne)
2. inteligentne a sebavedomo, mierne dráždivo a vyzývavo, nádych exotiky je príjemný bonus.
mierne dráždivo a vyzývavo - podľa toho či je to také lacné vyzývavo, alebo také špecifické
tvrdšie a vyžaruje z nej samostatnosť
extravagantne - tiež podľa toho akú extravagantnosť myslíme
tichšie a utiahnuto - tiež skôr než ublabotaná raketa ktorá v podstate nič schopného zaujímavého zo seba nedostane. Nemyslím všetky samozrejme. Z tých tichých sa vždy vykluje to najlepšie...
mne je to jedno ako na mna posobi na prvy pohlad, skor ci neskor ju aj tak spoznam a zistim, ze je presne opacna aky na mna urobila prvy dojem ...nestava sa to aj inym, ze ked spoznate dievca, tak je v skutocnosti presne opacna povahovo ako, ked ste ju prvykrat spoznali???
@echoechoecho tak áno, ale podla počiatočných sympatii sa snáď rozhodneš, ktoré dievča začneš spoznávať a ktoré nie. alebo si spravíš abecedný zoznam a bereš ich rad radom?
@danica123 to nie mam iste "hranice pociatocnych sympatii", ale na druhej strane hned nezatracujem dievca, ktore mi nepride hned uzasne, lebo mne sa velakrat stalo, ze zmenim nazor aj niekolkokrat ...a teraz budem tvrdy, tie pociatocne sympatie su z 80% fyzicky vzhlad a zbytok je spravanie, konanie - takze ak sa mi paci, je mi jedno, ci je ticha, ci sebavedoma, ci drza, ci submisivna, ci extravagantna atd., lebo urcite bude uplne ina
Ta zo mňa ta inteligencia priam kypý ale též možem povedať že aj neha a sexepíl mám jak tri ďurianove aj s borisom kolárom dokopy a krásy som ako mojsejka pobrala, ta si myslím že na mna žádna iná nemá proste nééé!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
na niektorej sa mi paci extravagantnost a potom vidim taku peknu intelektualku tak tez vyskakuje. proste nvm si vybrat asi ani
2. inteligentne a sebavedomo, mierne dráždivo a vyzývavo, nádych exotiky je príjemný bonus.
Keď idem do baru,na zábavu pozerám skôr ,baby čo sú viac sexi,vyzývavé,sebavedomé... Vtedy prvú skupinu neriešim...
Čo som mal ale frajerky,všetky boli skôr pôsobiace dráždivo,vyzývavo,tvrdšie... no ako zo zábavy
mierne dráždivo a vyzývavo - podľa toho či je to také lacné vyzývavo, alebo také špecifické
tvrdšie a vyžaruje z nej samostatnosť
extravagantne - tiež podľa toho akú extravagantnosť myslíme
tichšie a utiahnuto - tiež skôr než ublabotaná raketa ktorá v podstate nič schopného zaujímavého zo seba nedostane. Nemyslím všetky samozrejme. Z tých tichých sa vždy vykluje to najlepšie...
a potom to tak i dopadne
Ale najmenej šedá myška