@21 tak tak..doma si radsej sadnem,ja ked idem chcat tak som na hajzli aj polhodiny,pozriem maily,skocim na icq,ceknem fb a potom sa obcas stane ze mi treba rovno srat cize to uz rovno aj vylozim naklad z kakača..ae ked som v bare,v skole etc samozrejme postojacky ..
zalezi od stavu chuti a casu popripade potreby a v noci samozrejme ze si sadnem tak vela toho na sebe nemam aby to neslo dolu rychlo a ani oci neotvaram ani nerozsvecujem ved naco
a ked su po niakej "akcii" tocaky tak to si aj rad sadnem lebo stat mam problem a stabilita s rovnovahou asi sli vtedy spat lebo ja ich nikdy nemam tolko aby ma udrzali pri tom zachode stat
haluz.....no osobne postojacky,neviem bude to uz zvykom, ale najnovsie sa ucim srat postojacky do zachoda a do pisoara po sediacky, moc sa zatial nedari...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ianc po stojacky
ja mám good zameriavač vždy. ale je pravda, že pipík je taký kkt ( ) že niekedy nevie mieriť rovno
A ak je pisoar - je to jasne, ze postojacky
mam totiz vadu sa netrafit tam kde to ma smerovat
naco sediet ked mozem ostavat hajzlovu dosku ? :-d
a ked su po niakej "akcii" tocaky tak to si aj rad sadnem lebo stat mam problem a stabilita s rovnovahou asi sli vtedy spat lebo ja ich nikdy nemam tolko aby ma udrzali pri tom zachode stat