Uz ma nebavia tieto ucelovo robene ankety Ved to je samozrejme, ze chces aby kazdy oznacil moznost, zen a farbe nezalezi...komu by mohlo zalezat na farbe, tak, ze by osobu zamietol, len kvoli farbe vlasov ? Ak davas moznosti, tak rovnocenne a nie take, ze 1 z nich odrovna vsetky ostatne , bezpredmetna anketa.
uplne blba anketa... najprv sa pytaš že jaka farba vlasov sa nam pači a potom tam je možnosť že na tom nezaleži, lebo dôležity je charakter šak jasne, že všetci si myslime, že najdôležitejši je charakter, ale keď sa už pytaš jaka farba sa nam pači, tak potom načo to tam je?? všetky možnosti mohli byť že "na farbe vlasov nezáleží ale na charakteru dievčaťa... ale pačia sa mi brunetky" atď... a tak si mohla dať všetky farby proste uplne nezmyselna anketa
Presne tak ako @strejdabob povedal FAIL topic a ked uvidis nejaku babu zozadu povedzme brunetu, tak sa ti hned zapaci? A ked sa jej pozries do tvare a tvar bude mat zjazvenu a vlasy podla tvojich predtsav stale sa ti bude pacit? FAIL.
Páčia sa mi také ktoré nezakladajú prijebané ankety len aby si nimi umelo zvyšovali sebavedomie, pretože ich inteligencia a psychycká vyspelosť im nedovoľuje aby si na prijebané otázky typu "Prečo chalani randia s dievčatami" si jednoducho nedokážu odpovedať. A nerobia zo seba totálnu ... korčulu len kvóli tomu aby bola stredobodom pozornosti aspoň na internete pretože v skutočnom živote nemá ako zaujať a je nudná a psychycky nevyzretá.
@vulgarna nehovorím že ja nimi oplývam, a ani že som nejak moc vyspelí ale na to že ona má 22 rokov je trochu... trochu dosť pribrzdená, a to nemôžeš poprieť ani ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale ak by stála otázka len na farbe vlasov, tak by vyhrali u mňa ryšavky/červenovlásky.