ako rozmýšľam tak rozmýšľam ale neviem zahlasovať...no každopádne si myslím, že by to najskôr so mnou mala prebrať a keď obaja dospejeme k takému riešeniu, že rozchod tak nech vtedy to už povie definitívne...a nie len tak, že ona si zmyslí a dá mi kopačky to len svedčí o jej "charaktere"
ak mi to povie osobne čo najskôr po tom ako zistí že to chce spraviť, bez nejakých ošívačiek a úprimne, a prípadne sa nebude snažiť hneď zdrhnúť, ale normálne sa s ňou pôjde porozprávať že prečo a tak.
rozhodne ak to povie osobne... ono z nicoho nic sa prestat ozyvat, alebo poslat sms mi pripada krajne hlupe riesenie a pri takomto style rozchodu by som asi zacal pochybovat o tom, ze ten vztah predtym vobec za nieco stal :/
No zeny ked sa chcu cloveka zbavit tak zacnu byt neprijemne, zrazu im nic nie je dost dobre, clovek ma same chyby. Proste chce vystvat chlapa. Ale nie povedat to do oci....Vsetky zeny co som mal boli take.
Rozchod by som dobre zniesol vtedy kebyze si s priatelkou sadnem niekam a normalne sa porozpravame a vyrozpravame si dvovody preco to tak bude lepsie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
chcel som ze ak mi to povie osobne!!!!!!!!
nemala som možnosť zažiť viac ako jeden rozchod.. Ale aj ten sa riešil z očí do očí..
Rozchod by som dobre zniesol vtedy kebyze si s priatelkou sadnem niekam a normalne sa porozpravame a vyrozpravame si dvovody preco to tak bude lepsie ...