kkti-piste na temu a nie picoviny.....ked chcete pisat picoviny tak chodte na pokec...poriadny zadok...masaker...alebo ked ma baba taku nevinnu tvar...to ma fakt dostane
Ja poviem mozno nieco necakane, mna pritahuje to co z dievcata vyzaruje, to aka je, lebo moze byt nejaka ako chce pekna, ak je v srdci nejaka namyslena arogantna povrchna zla neprijemna (dosadte si svoju oblubenu nadavku v zenskom rode) tak by ma nikdy nepritahovala.
Ked nezalozi nejaku kokotnu diskusiu a ked nie je Pica, Kurva, Pizda, Bzdocha, Fuchtla, Flandra, Kurtizana, Prostitutka, Filcka a ine vystizne perzonifikujuce pomenovanie. Potom by sa dalo prikrocit aj k inemu nez 5min. nezavaznemu rozhovoru...
77playmate77: Mne sa páči, ak je baba inteligentná, myslím si, že všetky krása je nanič, ak je sprostá. Takže rozhodne len vonkajší vzhľad je hrozne málo.
každemu sa páči niečo iné. 100 ludí = 100 chutí...
prečo sa playmate stale zaoberať touto otazkou?načo ti bude tolko rôznych názorov?nič tým nezískaš... akurat budeš ešte viac mimo než si.vykašli sa na tieto drísty a ži a už prosím ťa nezakladaj podobné diskusie.nemôžeš sa peodsa držať nazoru niekoľkých chalanov lebo ak sa na to zameriaš získaš si možno pár sŕdc ale možno to ktore budeš chcieť nie...zamysli sa nad tým a buď sama sebou a ak ťa nejaký ten dotyčný nebude chcieť tak s tým nič nespravíš
mne sa na babych paci asik vsetko. nevme preco ale podla mna su baby dokonale... ale len tie ktore su podla mojho gusta.. na takych sa mi paci fakt vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
to je v pici uz
..inak takato diskusia tu bola uz min. 3 krat...
Tvoja teória však stroskotáva na tomto:
88 x prihlásená
Status užívateľa:
· Na dobrej ceste
hej hej..to je ta co jej vadilo ze ju kazdy osahaval a teraz hovori: ,,CHALANI MOJKA MOJE ZLATE,, uz nevie co od radosti...
alebo si omylom čuchla trošku okeny pri domacich pracach
prečo sa playmate stale zaoberať touto otazkou?načo ti bude tolko rôznych názorov?nič tým nezískaš... akurat budeš ešte viac mimo než si.vykašli sa na tieto drísty a ži a už prosím ťa nezakladaj podobné diskusie.nemôžeš sa peodsa držať nazoru niekoľkých chalanov lebo ak sa na to zameriaš získaš si možno pár sŕdc ale možno to ktore budeš chcieť nie...zamysli sa nad tým a buď sama sebou a ak ťa nejaký ten dotyčný nebude chcieť tak s tým nič nespravíš