@trdelniiiq jasné jasné sarkazme , lebo z tvojich komentov nejde že ? podľa mňa ten môj koment bol zrozumiteľný čo už že si mu neporozumel za to ja nemôžem, a nehľadaj sarkazmus tam kde nie je
ja som to pochopila ako cigaretu ale keď už čítam o tom dvojzmysle som si spomenula na môjho triedneho: "....tu mi dáte všetci fajku..... "- nebolo by to také vtipné keby sme neboli trieda kde sú len dvaja chalani a 24 dievčat
a ináč je podľa mňa fajčenie (cigariet) nechutné na komkoľvek
@barky nie feminizmus ale moja zlosť z detstva keď ma každý buzeroval za všetko lebo som dievča a k dievčatku sa to nepatrí....nuž keby som dievčatko akým by ma chceli, tak asi by som nemakala ale ochkala nad gélovými nechtíkmi a bola absolútne ujebaná (no tka to netvrdím že nie soM )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
nehovoriac o tom "sarkazme"
no a ked vodnu fajku tak pohoda..
a aby som utesil vase sexualne narazky tak mne to moze byt jedno,to je na holke ci to chce abo nie..nutit nebudem
keď už, tak...
a ináč je podľa mňa fajčenie (cigariet) nechutné na komkoľvek
keď som bola malá tak som to nechápala, bola som proti tak som sa dávala strihať na ježka hrávala výlučne s chalanmi
a keď zachvílu prestanem tak jednoznačne kôli sebe a nie preto lebo k slušnému dievčaťu sa to nepatrí
škola nás baby ničí
Ja starneeeeem
keď niekdo prejde okolo Vas na ulici a fajci a Vy to musite cuchat...
a na babach tez hrozne, fuj... ja by som s fajčiarkou
nikdy nechcel nic mat