ja som za také "nude" líčenie, že ani nevidno, že som namalovaná napr. hnedá ceruzka na oči, je to fakt lepšie ako čierna.. nejaké výraznejšie možno keď niekam idem ... ale odkedy mi frajer zahlásil, že mi to netreba, tak som spokojná aj bez toho
Kazde dievca je ine.. kazde ma iny styl malovania a mieru.. niekto vyzera lepsie bez, niekto s
Milujem tieto giga vseobecne ankety
..aj tak je dolezite najma vyzarovanie.. urcite si chalan ako prve nevsimne ci je baba namalovana resp. si to mozno ani neuvedomi lebo nie je primarne zamerany na to.. ako prve ho urcite zaujme to co z nej ide..
chalani si hlavne často myslia, že sme nenamaľované, aj keď namaľované sme, len to proste nevidia... preto ich tak veľa tvrdí, že sa im páčia prirodzené baby a potom sa my čudujeme, prečo o tie fakt obyčajné a nenamaľované ani nezakopnú, keď to pritom všetci tak svorne tvrdia.
bože, zase ďalšie takéto fórum (ach) ...nech si každý so sebou robí čo chce preboha ja sa maľujem preto, aby som sa páčila sama sebe, lebo sa tak lepšie cítim....a k téme len toľko že mne sa prirodzené nenamaľované ženy poväčšinou nepáčia (nie pre to že by boli ohyzdné, ale preto že sa mi viac páčia také výraznejšie tipy)
@wolskeoko ako môžeš vedieť, o kom hovorím? a ako vieš, akí sú moji kamaráti? a okrem toho, v otázke je slovo "chalani", takže určite nie je určená len pre (podľa teba asi dávno dospelých) chlapov, ktorí majú "dostatok skúseností".
absolútne sa mi nepáči ružový rúž, vytrhané a následne domaľované obočie, makeup iného odtieňu než je ostatná pokožka a oči namaľované ako keby mala dotyčná monokle...to sú už také extrémy asi
no a samozrejme uz vidim ako by si nejaky chlap ktory by mal na vyber velmi pekne a vkusne vyzerajucu babu s vyraznejsim "dymovym" licenim a obycajnu (príp. nevkusnu, tuctovu), priemerne/podpriemerne vyzerajucu babu, ktora ma na pohlad na tvari tej omietky menej vybral tu druhu len preto ze je prirodzena
@wolskeoko to je pravda, ale všímam si to aj u ľudí, ktorí si už pubertou viac-menej prešli a myslela som tým skôr to, že keďže také veci sami nepoužívajú, väčšinou nevedia na babe rozoznať make-up (ak ho samozrejme nemá dvojcentimetrovú vrstvu alebo nemá úplne oranžovú tvár), slabšie linky a napr. špirálu, to už vôbec
@forte@19 cudoval by si sa ale existuju aj ludia co maju radi prirodzenost a prirodzenu krasu. keby po mne vybehla taka momoglamorous s bakelitovymi nechtami s 3482 farbami tak poviem dakujem ee.
@tryptaminedream za prve som zenskeho pohlavia, za druhe kazdy ma iny vkus a nehovorim ze sa nikomu nemoze pacit prirodzena baba, ale to ze urcite by si ziadny chlap nevybral nejaku ohavu len preto, ze je prirodzena (ach)
ja pokladam zeny ktora nenosia ani linku spiralu proste nic za neupravene, ked je zena strasne velmi pekna tak to nejak zanikne ale inac plati to vyssie, ako fakt, zena je zena ba ysa trochu vedela upravit a nie chodila ako chlap
ale je to moj nazor no a je mi to vlastne jedno nech si chodi kto ako chce
@wolskeoko normálne sú tak 1-2 vrstvy riasenky to nemáš šancu spoznať kým sa na to nesústredíš! alebo proste, keď si človek dá že len trošičku makeupu...to nerozpoznáš
@candy36 a uz sme pri tom, ze 1-2 vrstvy riasenky rozoznam pred chvilou som este nemal sancu
ale mas pravdu, su upravy, ktore su nebadatelne. A vlastne, naco sa bavit o tom, ci rozpoznam/vidim, ked to bezne nesledujem a kym to nie je prehnane, ma to ani nezaujima?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
no offence to som myslela tak na seba z pred par mesacov
A hlavne to musi byt farba od primalexu!
Milujem tieto giga vseobecne ankety
..aj tak je dolezite najma vyzarovanie.. urcite si chalan ako prve nevsimne ci je baba namalovana resp. si to mozno ani neuvedomi lebo nie je primarne zamerany na to.. ako prve ho urcite zaujme to co z nej ide..
ale ked sa len tak jemne nalici tak v pohode..dajaka ta konturka,ceruzka,jemny tien,trosku ruzu,najlepsie priesvitny tak je to top..
pacia sa mi prirodzene nenamalovane baby..
ale je pravda,že raz za čas mám také obdobie,ked sa mi páči nejak inak vyzerať aj ked nespomeniem si,kedy sa mi to stalo naposledy
a okrem toho, "normálnu" vrstvu riasenky nedokáže rozoznať ani môj frajer a ten má pravdepodobne tak 3x viac skúseností než ty.
po druhe: riesime licenie nie nechty
po tretie: tych 47594 myslis tu jednu farbu co mam akurat na nechtoch a co aj vacsinnou nosim?
Ale iba ak trocha, jemne, decentne... tak akurát.
ale je to moj nazor no a je mi to vlastne jedno nech si chodi kto ako chce
co je podla teba normalna vrstva? Som trochu zmateny co sa toho tyka.
A okrem toho, ked prejdem prstom po platne a necham na nom bielu cmuhu, neznamena to, ze obraz je namalovany
ale mas pravdu, su upravy, ktore su nebadatelne. A vlastne, naco sa bavit o tom, ci rozpoznam/vidim, ked to bezne nesledujem a kym to nie je prehnane, ma to ani nezaujima?