je rozdiel ako ked sa niekto maluje tak, ze make-up, puder,ruz,lesk,maskara,tiene,linka,farba na lica, alebo napr len maskara(ja)..alebo maskara, linka,make-up..
nemam rad namalovane dievčata nech si nechaju prirodzenu krasu, ale ja najviac neznašam ked pride namyslene dievča a hodi na seba (už spomenute veci) make-up, puder,ruz,lesk,maskara,tiene,linka,farba na lica a mysli si o sebe že je ta najväčšia krasavica a chlapci po nich budu skakať ako psy...
@Rebelka nemalo by to byť zrovna tebe jedno minimálne podľa tvojho nicku? Veď ty rebeluješ staviaš sa proti pravidlám a príkazom iných, nazaújma ťa povrchný názor a už vôbec by si sa nikdy v živote neriadila tým keby ti nejaký muž povedal že áno milujem to tak asi nebudeš utekať do drogérie a nenacháš tam plovičku maminej výplaty...alebo sa mýlim ?
mne sa výrazné líčenie páči...ak je kvalitne urobené a farebne dobre zladené...nepáči sa mi keď si niektoré baby dávajú na mihálnice nechutne hrubé vrstvy špirály a potom sú brutálne husté alebo dolepené :/ také 2 vsrtvy najviac...lesky na pery tiež nemusím,skôr rúž, ten sa nelepí a dlhšie drží...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov