Jednoznačne ÁNO ! Je mi ovela sympatickejšie ked vidím,že ten človek dbá na svoje zdravie,že dbá na seba. A nepovaluje sa niekde /to na chlapov/ po krčmách s pivným bruchom,necpe sa jedlom typu knedlo-vepro-zelo a serie na to ako vyzerá.
milujem ked proste vidno,že holka na sebe maká,že na sebe pracuje..a je jedno v akej forme tie tehličky má (či len obrys alebo vyrysované) /nehovorím o pichaní si hormonov ani steroidoch/
..každý nech si robí čo chce a myslím,že je to vec tej holky /chalana či ich chce mať-asi pre to na sebe maká..a nie preto,že aha kolkým chlapom sa budem páčiť ? alebo -nepáči sa to chlapom ahá tak ich radšej mať nebudem.. Hlúposť ! Každého život a cesta a keď sa to niekomu nepáči dovidenia tam sú dvere
@chanteuse aha, cize clovek, ktory nema tehlicky/vypracovanu postavu nedba na svoje zdravie ani na seba? viditelnost svalstva nie je prejavom starostlivosti o zdravie
toto čo tvrdíš som nepovedala,to si si len vydedukoval..keby mám písať o všetkom k tejto téme tak mi nestačí "kapacita" komentáru /ov
každému sa páči niečo iné a nie,nemám rada chudých ludí ani povedzme "vačšich" ludí /to ale neznamená,že odsudzujem,niekto za to nemože-choroba etc/ ..mám rada silných ludí..čo (napríklad) dvíhajú železo a neboja sa premáhať..tí vidia život a aj problémy potom trošku inak,ale ten kto nechodí do posilky alebo to všeobecne nerobí tak asi ťažko pochopí o čom rozprávam.. tých ludí len tak niečo nezlomí,sú odolnejší aj psychicky a to mi imponuje..
@23 Samozrejme nevravím o niekom kto si dvíha 20 kilečká a sa tvári ako najvačší kulturista na svete.. neviem či niekto z vás aspoň 'nakukol' trošku do tohto športu aby vobec aspoň tušil o čom rozprávam ..(výdrž,ciele,sebapremáhanie,diéty a odriekanie) ..aj ked mi je to jedno v podstate,každý má svoj názor
@chanteuse clovek nemusi dvihat kamiony na lavicke, aby mal velke sebazaprenie, motivaciu, ciele, psychicku silu a neviem co vsetko..tak ciernobiele videnie som u niekoho uz dlhu dobu nezaznamenal
Mne je tak jedno či so mnou niekto súhlasí alebo nie..argumenty takto po nete od neznámych ludí čo nepoznajú mňa ani môj život si velmi beriem k srdcu fakt
milujem tú "nejakú" predstavu o kulturistike alebo fitness ako takom od ludí čo fakt nemajú ani šajn.. gratz teraz pojdem do kúta sa hanbiť a uvažovať nad tým prečo je cvičenie vlastne zlé (a hej viem nikde to tu nebolo spomenuté) a zbytočné a prečo je lepšie nič nerobiť a ešte si to aj odôvodniť
@chanteuse wtf? Jedina, ktora sa tu nad tym vsetkym az nezdravo vzrusuje si ty. Kto ti tu kde pisal alebo spochybnoval zmysel tvojho zivota? Nedala si si dnes viac kofeinu, nez je zdrave?
aha čiže ked nemám tehličky som lenivá a fajčím?? bože ty si ma pobavil dievča má mať jemnú pokožku a mäkké ale pevné telo, nie byť ako chlap so svalami
nie, co i len najmensi naznak tehliciek mi pride u zien odpudzujuci, ajked este by sa to dalo do istej miery akceptovat...zenske brusko ma byt hladke a nemusi byt ani ploche
dievča by malo byť podľa mňa symbol nežnosti a jemnosti ... som síce staromódny kokonďúr ale dievčatá s tehličkami ma výslovne nepriťahujú aj keď veľmi dobre tancujú
@chanteuse Ja sice chapem co si tym nie celkom najstastnejsim sposobom chcela povedat, ale kopu ludi to kazdodenne premahanie a tu energiu vkladaju napriklad do biznisu, do zabezpecenia rodiny ,to roznych inych aktivit, ktore taktiez vyzaduju kazdodenne prekonavanie sa. Je jedno co robis, ked sa to snazis robit uplne na plno, tak sa v tom vies zdokonalovat kazdy den, cely zivot a budes prichadzat ku prekazkam, ktore musis prekonavat a aj ta to psychicky posilni. Nemyslis ?
ja netvrdím,že toto je jediné..každý deň sa musím premáhať,či v živote,či v športe. Ja som len chcela vysvetliť,že to pomáha.. že ak si všimneš športovci sú odolnejší..tak celkovo..alebo ked vedieme dieťa k športu..proste je také..vytrvalejšie..má ciel a tak. Ja mám okolo seba samých takých čo..nevedia čo so životom. Len sa poflakujú,ciele nikde,škola nikde. "žijem dnes" a o to čo bude zajtra sa nestarajú. V tomto zmysle myslím,že je to dobré..
@chanteuse No. Cvicenie moze a nemusi pomahat. Kopu ludi sportuje roky a robia to zle a nikam sa neposuvaju. Ano, je to druh aktivity, ktora moze cloveku v mnohych veciach napomoct, ale takych aktivit je plno. Dolezita je vnutorna motivacia a nie samotna aktivita. Aspon podla mojho nazoru. Takze ak niekto necvici , ale napriklad medituje, alebo co ja viem sklada pesnicky, uci sa na same Acka, rozbieha svoju firmu moze byt kludne odolnejsi ako niekto kto cvici, alebo rovnako odolny ako nejaky profesionalny sportovec. Sportovec moze mat motivaciu sa zlepsovat vo fyzickych aktivitach, kdezto na ine veci motivaciu nema a nevidi v tom zmysel.
@chanteuse chapem, len som mal chvilu pocit, ze vyzdvihujes to cvicenie nad inymi vecami, tot vse Lebo...napriklad ja ked som bol mladsi a cvicil som casto, tak som mal v hlave aj take myslienky, ze kazdy by mal povinne cvicit, aby vedel ake to je sa prekonavat...aby nasiel tu pravu nefalsovanu pretvarku, ten stav mysle, kedy sa sustredit len na jednu vec a davas do toho uplne vsetko, bojujes so sebou samym Bolo to obmedzene vnimanie, tie najvacsie boje su psychicke Snad som ta velmi nezdrzal tagovanim, pekny vecer ^^,
Nemyslím,že sa na to dívam jednostranne. Vážim si všetkých,ktorí sa vedia premôcť a zdolávať prekážky,v čomkolvek.
No riešil sa tu šport tak bol apel naň.
Ale zase si myslím,že by sa človek mal venovať aj fyzickej aktivite,nehovorím o vrcholovom športe,ale len tak..vybiť si niekde ten stres a robiť niečo pre seba aj takto.
V pohodičke,rada si vypočujem a podebatujem s inteligentými argumentmi a konverzáciou Aj tebe pekný..
ano tak to je jeden pohlad na vec...druhy pohlad na vec je ze drviva vacsina z ludi co chodi do posilky tam ide lebo ma male sebavedomie nemyslia si ze dokazu zbalit zenu ak nebudu mat 100kg a vyzerat ako hrubokrkohlavci aspon teda okolie hlohovca a trnavy je urcite take
lebo si chce robit fotky na FB lebo si myslia ze ked budu mat vacsie svaly tak viac znamenaju
dost ludom potom pekne prepne system v hlave a stanu sa z nich hovada...stoji ich 13 v kruhu niekde na party a cakaju kedy sa zacne bitka aby mohly ukazat ze su v niecom lepsi ked uz v nicom inom
ci cvicis alebo nie ta nerobi lepsim clovekom vies
ja cvicim tiez ale je to len posrane cvicenie to z teba neurobi dobreho cloveka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ack-abs.jpg" target="_blank"> ack-abs.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
toto nie
milujem ked proste vidno,že holka na sebe maká,že na sebe pracuje..a je jedno v akej forme tie tehličky má (či len obrys alebo vyrysované) /nehovorím o pichaní si hormonov ani steroidoch/
..každý nech si robí čo chce a myslím,že je to vec tej holky /chalana či ich chce mať-asi pre to na sebe maká..a nie preto,že aha kolkým chlapom sa budem páčiť ? alebo -nepáči sa to chlapom ahá tak ich radšej mať nebudem.. Hlúposť ! Každého život a cesta a keď sa to niekomu nepáči dovidenia tam sú dvere
toto čo tvrdíš som nepovedala,to si si len vydedukoval..keby mám písať o všetkom k tejto téme tak mi nestačí "kapacita" komentáru /ov
každému sa páči niečo iné a nie,nemám rada chudých ludí ani povedzme "vačšich" ludí /to ale neznamená,že odsudzujem,niekto za to nemože-choroba etc/ ..mám rada silných ludí..čo (napríklad) dvíhajú železo a neboja sa premáhať..tí vidia život a aj problémy potom trošku inak,ale ten kto nechodí do posilky alebo to všeobecne nerobí tak asi ťažko pochopí o čom rozprávam.. tých ludí len tak niečo nezlomí,sú odolnejší aj psychicky a to mi imponuje..
Čiže nevieš o čom hovorím,veď nevadí
a tiež som nikde nepovedala,že sa človek nemôže stať psychicky odolný (odolnejší,silnejší) aj inými udalosťami v živote. Etc.
Bože každého vec, baví ma cvičenie,bavia ma ludia,ktorí cvičia a o svete ktorých nemáte šajnu .. viem ako cvičenie pomáha,viem prečo načo začo..
Proste mi imponuje tá práca na sebe,(aj) táto fyzická čiže neviem o čom sa bavíme vôbec Moja vec,môj život,tvoj,váš život..
milujem tú "nejakú" predstavu o kulturistike alebo fitness ako takom od ludí čo fakt nemajú ani šajn.. gratz teraz pojdem do kúta sa hanbiť a uvažovať nad tým prečo je cvičenie vlastne zlé (a hej viem nikde to tu nebolo spomenuté) a zbytočné a prečo je lepšie nič nerobiť a ešte si to aj odôvodniť
Keď mi nemáš čo (aspoň múdreho) povedať tak ani nereaguj
aha čiže ked nemám tehličky som lenivá a fajčím?? bože ty si ma pobavil dievča má mať jemnú pokožku a mäkké ale pevné telo, nie byť ako chlap so svalami
No ok teda
A nebyť ako chlap so slvalmi?
Tak to potom čo chlapi s dlhými vlasmi? nemal by nemať dlhé vlasy a vôbec sa neholiť ? a nie byť ako žena - holobrádok s dlhými vlasmi ?
a to s tým fajčením a lenivosťou si si celé prehodila podla seba...
O_o
mne sa páči,keď majú dievčatá jednu veľkú tehlu a hlavne na hlave
@48 súhlas
@42
A ináč...vy ste teda...ste nepochopili @23 ! No hanba vám!!!
Kto nechápe,nechápe
ja netvrdím,že toto je jediné..každý deň sa musím premáhať,či v živote,či v športe. Ja som len chcela vysvetliť,že to pomáha.. že ak si všimneš športovci sú odolnejší..tak celkovo..alebo ked vedieme dieťa k športu..proste je také..vytrvalejšie..má ciel a tak. Ja mám okolo seba samých takých čo..nevedia čo so životom. Len sa poflakujú,ciele nikde,škola nikde. "žijem dnes" a o to čo bude zajtra sa nestarajú. V tomto zmysle myslím,že je to dobré..
Bože ved ja tu neospevujem všetkých čo cvičia. A ani nenadávam na tých čo to nerobia..resp. čo robia niečo iné,užitočné.
Viem čo pomohlo mne,kedy a ako.
Je to o tom,že sa vieš premôcť,všeobecne.A ked si donútený sa premocť raz,2,viackrát..potom už to berieš ako 'samozrejmosť' a ideš do toho..
Ale rozoberali sa tu tehličky pôvodne,myslím..
Nemyslím,že sa na to dívam jednostranne. Vážim si všetkých,ktorí sa vedia premôcť a zdolávať prekážky,v čomkolvek.
No riešil sa tu šport tak bol apel naň.
Ale zase si myslím,že by sa človek mal venovať aj fyzickej aktivite,nehovorím o vrcholovom športe,ale len tak..vybiť si niekde ten stres a robiť niečo pre seba aj takto.
V pohodičke,rada si vypočujem a podebatujem s inteligentými argumentmi a konverzáciou Aj tebe pekný..
ano tak to je jeden pohlad na vec...druhy pohlad na vec je ze drviva vacsina z ludi co chodi do posilky tam ide lebo ma male sebavedomie nemyslia si ze dokazu zbalit zenu ak nebudu mat 100kg a vyzerat ako hrubokrkohlavci aspon teda okolie hlohovca a trnavy je urcite take
lebo si chce robit fotky na FB lebo si myslia ze ked budu mat vacsie svaly tak viac znamenaju
dost ludom potom pekne prepne system v hlave a stanu sa z nich hovada...stoji ich 13 v kruhu niekde na party a cakaju kedy sa zacne bitka aby mohly ukazat ze su v niecom lepsi ked uz v nicom inom
ci cvicis alebo nie ta nerobi lepsim clovekom vies
ja cvicim tiez ale je to len posrane cvicenie to z teba neurobi dobreho cloveka