samé o sebe sú pre mna neutrálne, ale ked má dievča dredy alebo nejaký iný nekonvenčný prvok, tak je vyššia pravdepodobnosť, že je otvorená/nie je obmedzená/nenecháva sa viazať hlúpymi spoločenskými pravidlami, a to je to, čo sa mi páči
@barky ja mam na mysli tuto sucasnu modnu vlnu,chapem to u nejakých domorodých kultur alebo rastafarianoch kde to je sucast tej kultury ale nie u europanoch ktori sa hraju na nieco co nie su
@nationalgeographic ty si asi mentálne retardovaný... dredy sa ti spravia tak že si nečeš vlasy.. to stačí... a tipujem že v takej dobe ladovej si ich ani neumývali.. boha tvoj nick nationalgeographic je fakt asi len vtip
@hetfield co keby som ti povedal ze mam dredy a nemyslim si o sebe ze som rastafarian... a len ze mam rad prirodu a toto je najprirodnejsi uces aky je a tym mozem vyjadrit aj ten moj postoj...
retard
inak co je nasa kultura? to com sem doniesol cyril a metod? dovol sa mi zasmiat
inak celkom mi príde vtipné ako niekto rozpráva že niečo nieje prirodzené,niekto sa na niečo hrá ked má ten najprirodzenejší účes
a on sám si asi jebe hlavu strojčekom... ale nevadí...
za dalšie ma aj celom uráža ked ma niekto hodí do retardovnej bandy ludí ktorý si myslia že ked si zahulia a pustia si Boba Marleyho tak sú rastafariani..
tu by sa už asi nikto dalej nemal k téme vyjadorvať kedže očividne nemá ani ponatie o čom sa točí
@hetfield keby sa ti pacilo nieco z inej kultury, tak by si to nenosil/nepouzival len koli tomu, ze to je z inej kultury ? to je pekne obmedzeny pohlad potom O_o
@hetfield Kebyže mám rátať všetky veci čo nie sú súčasťou našej kultúry... Ani tú pizzu by sme potom nemohli jesť. Poďme sa vrátiť do drevených chatrčí, opäť nosme kroje, pracujme na poliach, odvádzajme desiatok cirkvi a zemepánovi....
Nech si každý dá čo chce na hlavu aj chladničku.
@hetfield Neviem prečo by to pre niekoho musela byť póza. To, že niekto nevyhovuje tvojim subkultúrnym predstavám, či ako to mám nazvať neznamená že je to untrue pózer, ktorý sa na niečo hrá...
@hetfield ok ale tak nepičuj lebo tvoj argument s jamajkou má hodnotu hovna....
aj s tým že je to neprirodzené a nemá to nič spoločné s našou kulturou.... lebo dúfam že čo sa týka vrámci účesu an šej kultúry máš zapletené aspon vrkoče a nejebeš si gebulu elektrickým strojčekom....
@hetfield europa ako celok? grcam s teba kelti,germani nemali dredy hej? ty zo svojim vyzorom sa teda viac podobas na nejakeho europskeho barbara zo staroveku ako niekto s dredmi hej?
@siouxsie ono je ťažko sa hádať s niekým kto je nahonený z náckov...tam sa vysvetluje aj tá averzia voči dredom a ničím nepodložené a maximálne retardované argumenty plus základný psuedostádovitý názor že jediný to asi majú rastamani z jamajky nwm č is níím sa oplatí vôbec hádať a prčo sa s ním vôbec hádam
@23 a ešte k tomu thorovmu kladivu... ked podľa človeka ktorý je silne praktizujuci pohan ,nor a uznávaný v celom Norsku a podľa neho to pozerstvo nieje.... ale to že Nemci runy zneužívali a ty si z nich očividne nahonený a tvrdíš to čo tvrdíš dokazuje čo máš k téme povedať .... FAILER
@barky zase si ma nepochopil ale u teba je to normalne...
skoda ze na tomto svete musia zit taki ludia ako ty co tu iba robia bordel...
a uz mi daj pokoj ty chuj a zi si svoj svet, pretoze tvoj nazor ma apsolutne nezaujima
@nationalgeographic však ked som napísal že ludia mali v pravekudredy tak si sa smial ty drbo si prečítaj ešte raz @9 tak ja som ti potom v @17 objasnil že ich ozaj nosili v com vidis zas problem ty bordel?
@barky ano v praveku nosili mozno. ani to nie je celkom jasne. aj pred 10 000 rokmi sa ludia umyvali. a neexistuje ziaden dôkaz otom ze mali dredy. mozno ich iba mali ludia na severe. a nie su dredy ako dredy, ja som tym chcel povedat ze si dredy urcite umyselne nezaplietali @14 tym padom to nie su dredy. Takze sa nehraj na odbornika
@nationalgeographic hovorím čo si ma tagol v 9. V dobe ladovej atd... neviem o tom že by mali hrebeň a kedže je aj dosť dôkazov že dredy nosili v staroveku..
"urcite umyselne nezaplietali @14 tym padom to nie su dredy." za toto sa zastrel samozrejme že je to dred . len ej to dred dosiahnutý prírodnou cestou... inak sa dá spraviť háčkovaním ale na konci je to aj tak dred a taký dilino akoty by medzi dredmi čo sa urobili háčkovaním a medzi tými čo sa urobili tým že si niekto nečesal vlasy ani nepoznal
lebo ak ti to doteraz nedošlo ty strielačka háčkovaním viac menej len urýchla ten proces ktorý sa deje nečesaním
takže ty odborník klikni na link a vlavo je kamarát... pár dredov má urobených nečesaním a neumyselne pár háčkovaním tak mi teraz povedz ktoré to teda tým pádom niesú dredy ak nie tak ma už netaguj a drž piču o veciach o ktorýc nevieš totálne nič » bit.ly/1i7tDrk...
@barky No teda najväcsi odbornik na dredy sa ozval Pravek a starovek je uz dost velky rozdiel tak neprekrucaj.
Neviem naco mi tu pises postup dredov ja som sa na toto nepital ja som sa bavil o nieco celkom inom ako mi tu pises... ale ked nevies ocom mas pisat tak sa ty necudujem
@barky zas prekrucas nieco co som nepovedal @14 tak este raz - Ja som chcel povedat ze v praveku si dredy ludia urcite nerobili UMISELNE!!! tak to uz konecne pochop. Neviem co mi tu teraz rozpravas o cesani sa... si uplny idiot.
som si všimol že máš dosť problém s chápaním jednoduchých vecí kedže som písal aj pravek aj starovek
postup ti píšem kvôli tejto vete ktorú si sám napísal
"dredy urcite umyselne nezaplietali @14 tym padom to nie su dredy." dred sa nevolá kvôli tomu že je umyselne zapletený... a čo to mení na tom že v @9 si sa mi smial ževraj v praveku dredy nemali.. ty si seriozne mentálne retardovaný chlapec a až mi je luto že som ti písal že si kokot a tak
@barky rozhovor z tebou ma uz proste nebavi...
tvoj nazor ty neberiem ak ty to zvysi tvoje ego ze som mentalne retardovany kokot tak prosim, kto ma pozna tak vie svoje...
A okrem toho je mi uplne jedno ci je dred umyselne zapleteny alebo nie tak neviem co riesis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@hetfield co keby som ti povedal ze mam dredy a nemyslim si o sebe ze som rastafarian... a len ze mam rad prirodu a toto je najprirodnejsi uces aky je a tym mozem vyjadrit aj ten moj postoj...
retard
inak co je nasa kultura? to com sem doniesol cyril a metod? dovol sa mi zasmiat
a on sám si asi jebe hlavu strojčekom... ale nevadí...
za dalšie ma aj celom uráža ked ma niekto hodí do retardovnej bandy ludí ktorý si myslia že ked si zahulia a pustia si Boba Marleyho tak sú rastafariani..
tu by sa už asi nikto dalej nemal k téme vyjadorvať kedže očividne nemá ani ponatie o čom sa točí
no čo .. birdz
Nech si každý dá čo chce na hlavu aj chladničku.
aj s tým že je to neprirodzené a nemá to nič spoločné s našou kulturou.... lebo dúfam že čo sa týka vrámci účesu an šej kultúry máš zapletené aspon vrkoče a nejebeš si gebulu elektrickým strojčekom....
ale vlastne na čo sa s tebou hádať...
prestaň si pls srať do huby
odlietam :letim:
skoda ze na tomto svete musia zit taki ludia ako ty co tu iba robia bordel...
a uz mi daj pokoj ty chuj a zi si svoj svet, pretoze tvoj nazor ma apsolutne nezaujima
a za aPsolutne más u mna plus
"urcite umyselne nezaplietali @14 tym padom to nie su dredy." za toto sa zastrel samozrejme že je to dred . len ej to dred dosiahnutý prírodnou cestou... inak sa dá spraviť háčkovaním ale na konci je to aj tak dred a taký dilino akoty by medzi dredmi čo sa urobili háčkovaním a medzi tými čo sa urobili tým že si niekto nečesal vlasy ani nepoznal
lebo ak ti to doteraz nedošlo ty strielačka háčkovaním viac menej len urýchla ten proces ktorý sa deje nečesaním
takže ty odborník klikni na link a vlavo je kamarát... pár dredov má urobených nečesaním a neumyselne pár háčkovaním tak mi teraz povedz ktoré to teda tým pádom niesú dredy ak nie tak ma už netaguj a drž piču o veciach o ktorýc nevieš totálne nič
» bit.ly/1i7tDrk...
dredy nemajú nič s umyvanim,neumývaním je to o nečesaní a ludia sa nemali čím... tebe ale asi treba video z praveku a aj staroveku
aj vtedy mali viac rozumu ako ty teraz
Neviem naco mi tu pises postup dredov ja som sa na toto nepital ja som sa bavil o nieco celkom inom ako mi tu pises... ale ked nevies ocom mas pisat tak sa ty necudujem
som si všimol že máš dosť problém s chápaním jednoduchých vecí kedže som písal aj pravek aj starovek
postup ti píšem kvôli tejto vete ktorú si sám napísal
"dredy urcite umyselne nezaplietali @14 tym padom to nie su dredy." dred sa nevolá kvôli tomu že je umyselne zapletený... a čo to mení na tom že v @9 si sa mi smial ževraj v praveku dredy nemali.. ty si seriozne mentálne retardovaný chlapec a až mi je luto že som ti písal že si kokot a tak
tvoj nazor ty neberiem ak ty to zvysi tvoje ego ze som mentalne retardovany kokot tak prosim, kto ma pozna tak vie svoje...
A okrem toho je mi uplne jedno ci je dred umyselne zapleteny alebo nie tak neviem co riesis