Chlapovi plyšáka? Ani po troch rokoch. Iba ak by držal obrovský tanier plný klobás, špekačiek, rôznych druhov mäsa, oškvarkov, slaniny, údeného, atď, atď. To by ho potešilo.
Na margo toho, mňa by plyšák potešil, ale určite nie hocijaký!
@nobile Detto..tiez ma viac potesi, ak kupi nieco podobneho charakteru radsej sebe a potom to mozme zdielat pocas chvil spolocnej intimity nejake luxusne spodne pradlo, podvazky a podobne
Len ženy si môžu myslieť, že plyšák chlapa nepoteší, neviem síce prečo si to myslia, ale je to len ďalšia ženská fáma a OMYL! Ak chlap holku miluje (a je normálny, uvedomelý, nie retardovaný debil) tak sa nebude pozastavovať nad tým čo mu k narodeninám dá - hlavne, že si naňho spomenula, hlavne, že je to z lásky a hlavne,že je to od nej. Osobne som materiálne nenáročný a nepotrebujem žiaden hmotný dar
Plyšák určite NIE, skôr model auta drahší či nejaké video hra, niečo čo ma baví, ak niečo mu chceš kúpiť kúp niečo, čo aj využije a nie hodí pod postel
Ono tiez zavisi aj od toho, ci je dotycny citlivejsej natury alebo nie. Ja taky som a ked som doma sam alebo ked idem spat, stale sa pritulim k plysakovi a tak zaspavam s myslienkou na nu.
ja som žena a nemám rada plyšáky.. akože keby to bol nejaky oooooobrovsky medved alebo tiger to je ine alebo ešte REX..inak asi ne alebo kebyže to má nejaký zvláštny vyznam medzi nami-ten plyšák.
podľa mňa je to dosť čudné darovať hocikomu nad dvadsať plyšáka, načo mu už bude? akože nevravím že nemám plyšáky ale už po nich nejak netúžim to už radšej puzzle by som brala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Na margo toho, mňa by plyšák potešil, ale určite nie hocijaký!
@hawaitypek no alebo pripadne fajcit
ja som žena a nemám rada plyšáky.. akože keby to bol nejaky oooooobrovsky medved alebo tiger to je ine alebo ešte REX..inak asi ne alebo kebyže to má nejaký zvláštny vyznam medzi nami-ten plyšák.
toto som kúpila kamošovi na Vianoce ..spáva na ňom do dnes a vždy ho má na posteli keď prídem ..ale plyšáka by som chalanovi asi nekúpila